Pereiti prie turinio
Snapė

Vienišos jaunos mamos

Rekomenduojami pranešimai

Koks jūsų požiūris į vienišas ir jaunas mamas? Ar jų gailite? Ar pagalvojate kad ir jum taip pat gali nutikt bilei kada? Ar bandot nuspėt priežastį dėl ko taip nutiko?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man gaila... Tikrai...

Aisku galima kaip ir dauguma pasakyt reikejo galvoti pries tai,bet tai yra lengviausiai. Visu pirma manau turi mamos kalbeti su savo dukrom daugiau apie santykius tarp vyru ir moteru ir pasekmes :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei ta vienisa mama turejo drauga,kuris kalnus aukso zadejo,o paskui bailys pabego-tai tokiu merginu man gaila.Bet jomis ir zaviuosi-drasios,stiprios vidumi...O jei ta vienisa mama davesi su kuo pakliuvo ir kur pakliuvo,tai gaila ne jos,o jos vaiko...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dazniausiai jaunos vienisos motinos buna is zemesnio socialinio sluoksnio, kur pacios uzaugo panasioje seimoje, kur nebuvo jokio bendravimo. Taip, man gaila tokiu merginu, bet kaip sakoma - kiekvienam savo...

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jūs kalbat apie merginas netekėjusas ir iš žemo sluoksnio. Bet gi būna ir taip, kad gyveno šeimoje daugelį metų, o vyras ėmė ir susirades kitą išėjo. Tada irgi lieka vieniša jauna mama, būna gi ir taip...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet jūs kalbat apie merginas netekėjusas ir iš žemo sluoksnio. Bet gi būna ir taip, kad gyveno šeimoje daugelį metų, o vyras ėmė ir susirades kitą išėjo. Tada irgi lieka vieniša jauna mama, būna gi ir taip...

Buna ir taip, bet kaip sakoma: nera to blogo, kas neiseitu i gera. As ir kazkada likau vienisa jauna mama su vaiku, bet gailescio is aplinkiniu nereikejo, puikiai atsistojau ant koju. Zodziu gyvenau geriau nei su vyru :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Buna ir taip, bet kaip sakoma: nera to blogo, kas neiseitu i gera. As ir kazkada likau vienisa jauna mama su vaiku, bet gailescio is aplinkiniu nereikejo, puikiai atsistojau ant koju. Zodziu gyvenau geriau nei su vyru ;)

Tai tu stipri moteris, manau kitaip ir būti negalėjo. Šaunuolė kad sugebėjai atsistoti vėl ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dazniausiai jaunos vienisos motinos buna is zemesnio socialinio sluoksnio, kur pacios uzaugo panasioje seimoje, kur nebuvo jokio bendravimo. Taip, man gaila tokiu merginu, bet kaip sakoma - kiekvienam savo...

Aš buvau vieniša mama, nors turiu abu tėvus ir plius turiu vyresnę sesę, kuri yra sukūrus puikią šeimą :bredis:

Visame kame pati buvau kalta, kad susidėjau su netinkamu vyru. Jausdama kaltę ir gėdą prieš tėvus, kurie mane priglaudė su vaiku, stengiausi būti pati geriausia mama pasaulyje. Kai dukrytė paaugo, susiradau darbą ir netikėtai sutikau patį geriausią vyrą pasaulyje, kuris dabar jau yra mano vyras :victory:

Dabar ir mano šeimą galima pavadinti gražia :angry:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš buvau vieniša mama, nors turiu abu tėvus ir plius turiu vyresnę sesę, kuri yra sukūrus puikią šeimą :D

Visame kame pati buvau kalta, kad susidėjau su netinkamu vyru. Jausdama kaltę ir gėdą prieš tėvus, kurie mane priglaudė su vaiku, stengiausi būti pati geriausia mama pasaulyje. Kai dukrytė paaugo, susiradau darbą ir netikėtai sutikau patį geriausią vyrą pasaulyje, kuris dabar jau yra mano vyras :bredis:

Dabar ir mano šeimą galima pavadinti gražia :geda:

Saunuole esi, Balanda :angry: Manau, tam labai daug stiprybes reikejo..Dziaugiuosi, kad esi laiminga :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Saunuole esi, Balanda :bredis: Manau, tam labai daug stiprybes reikejo..Dziaugiuosi, kad esi laiminga :victory:

Dėkoju. Dabar mes visi trys esam be galo laimingi :angry:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smagu kaip trapios asmenybės t.y MOTERYS sugeba vėl atsistoti ant kojų :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokios jau tos moterys, jos tai tikrai moka atsistoti, o va vyrai, jei jau krinta, tai tik labai mazas procentas gali susitvarkyti savo gyvenima.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.