Pereiti prie turinio
Snapė

Vienišos jaunos mamos

Rekomenduojami pranešimai

na nemalonu Vikuliaa, bet pati sakei, kad esi pati kalta, kad dar mokydamasi vidurineje tuo uzsiemei....

Bet uzjauciu kad tenka tokias skaudzias pamokas patirti pacioje jaunysteje, bet nuo skubejimo vaistu nera. ir ne vyrai del to kalti, juk jie visada iesko kas sutiks, o merginos apsisprendimas uzkrauna jai visas pasekmes.

Na bet linkiu kuo dideliausios sekmes ir kad viskas susitvarkytu, nereiketu vargti, linkiu paprastos zmogiskaos laimes. :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Koks jūsų požiūris į vienišas ir jaunas mamas? Ar jų gailite? Ar pagalvojate kad ir jum taip pat gali nutikt bilei kada? Ar bandot nuspėt priežastį dėl ko taip nutiko?

na man tai tokios mamos kelia įvairius jausmus, priklausomai nuo mamos išvaizdos, požiūrio... kai matai, kad tai kokia vištelė tai gaila vaiko man. jei matai, kad jauna, bet protinga ir panašiai, tai tiesiog gerbi toki žmogų, kad nepabūgo, kad gimdė ir augina, skirtingai nuo "tėvelio". Na, tikrai kelia man pagarbą tokios jaunos mamos. Šiaip pagalvoju, įdomu kodėl. Bet iš esmės man tai nėra per daug svarbu. Kad pačiai taip gali nutikti nepagalvoju, bet nemanau, kad man asmeniškai tai ūtų gyvenimo tragedija 9žinoma, kai žinau, kad padės artimieji, palaikys), aišku, sudėtingiau vienai auklėti ir auginti, bet visuomet taip gali nutikti. Tai nėra kažkas smerktino.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pasipasakosiu ir apie save. Pastojau beveik 18. Vaikinas buvo tik už, jokių minčių palikt tikrai nebuvo. Tada turėjau eit į 12 klasę, bet kadangi buvau tik metus mokiusis naujoj mokykloj, pabūgau apkalbų, kad jauna, laukiasi.. Na ir metus nieko nedariau. . Buvo labai sunkus metas pradžioj. Tėvai, ypač tėvas (mano tėvai išssiskyrę, gyvenau su mama) pyko, kad mokslų nebaigus pastojau, kad jokio išsilavinimo ir t.t. Tėvas pridarė tokių nesamonių, kad kurį laiką su juo nebendravau.

Na ir kagi. Susituokėm ;) Buvo gražios, paprastos vestuvės. Po to gimė gražus sveikas sūnelis. Pernai pradėjau mokytis vakarinėj mokykloj, pabaigiau 12 klasę su gerais egzaminų rezultatais. Šiemet rudenį įstojau į verslo kolegiją. Su vyru sutariam gerai, pasipykstam, bet juk nebūna namų be dūmų ;) Tvarkomės, remontuojamės kambarius. Planuojam geresnį ateitį.

Rugsėjį man sukanka 20, bet aš be galo laiminga, kad turiu šeimą :sird: Džiaugiuosi, kad gyvenimas taip susiklostė ir tapau gan jauna mama :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš pasipasakosiu ir apie save. Pastojau beveik 18. Vaikinas buvo tik už, jokių minčių palikt tikrai nebuvo. Tada turėjau eit į 12 klasę, bet kadangi buvau tik metus mokiusis naujoj mokykloj, pabūgau apkalbų, kad jauna, laukiasi.. Na ir metus nieko nedariau. . Buvo labai sunkus metas pradžioj. Tėvai, ypač tėvas (mano tėvai išssiskyrę, gyvenau su mama) pyko, kad mokslų nebaigus pastojau, kad jokio išsilavinimo ir t.t. Tėvas pridarė tokių nesamonių, kad kurį laiką su juo nebendravau.

Na ir kagi. Susituokėm ;) Buvo gražios, paprastos vestuvės. Po to gimė gražus sveikas sūnelis. Pernai pradėjau mokytis vakarinėj mokykloj, pabaigiau 12 klasę su gerais egzaminų rezultatais. Šiemet rudenį įstojau į verslo kolegiją. Su vyru sutariam gerai, pasipykstam, bet juk nebūna namų be dūmų :) Tvarkomės, remontuojamės kambarius. Planuojam geresnį ateitį.

Rugsėjį man sukanka 20, bet aš be galo laiminga, kad turiu šeimą ;) Džiaugiuosi, kad gyvenimas taip susiklostė ir tapau gan jauna mama :)

kaip gera girdeti,kad viskas pas jus gerai,saunuoliukai :sird:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netradicine pas mane situacija, bet as pavizdziui esu vienisas nelabai jaunas tetis :victory:

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Netradicine pas mane situacija, bet as pavizdziui esu vienisas nelabai jaunas tetis :victory:

na kodel netradicine? siuolaikiniam pasaulyje manau tai nenaujiena, kad vienisas tevelis su vaikuciu :hihihi:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na kodel netradicine? siuolaikiniam pasaulyje manau tai nenaujiena, kad vienisas tevelis su vaikuciu :hihihi:

Labai mazai esu girdejas ir mates tokiu atveju :victory:

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai mazai esu girdejas ir mates tokiu atveju :victory:

pasitaiko visko :hihihi: esu girdesuji nemazai :gele:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.