Pereiti prie turinio
useris

2 vaikas - po kiek metų planuoti?

Rekomenduojami pranešimai

a? galvoju apie ?a dalyka labai daug.

pirmiausia maeiau laida per LTV ten ka?kaip buvo pasakyta kad geriausias skirtumas 5 metai eia lyg ir i? moksli?kos puses. kadangi tarp man?s ir brolio 7 meto skirtumas, o bendra kalba suradom tik tada kai sukureme ?eimas manau kad per didelis tas skirtumas. be to kaip ka?kuri pastebejo nenoriu kad mano vyresnioji buto ma?iaus ar ma?es mama. vaikai turi d?iaugtis vaikyste o vaikus tegul savus augina. o jeigu bus didelis skirtumas nei?vengiamai pasinaudosi vyresniu vaiku, bent jau kaip aukle.

man gra?u kai tarp vaiko 1-3 meto skirtumas tada jie buna kaip draugai, kartu ?aid?ia, pykstasi, pagaliau kartu auga.

bet a? dar atsi?velgiau a tokia aplinkyb?, kadangi vaikai ?iais laikais labai i?lepinti (bent jau mani?ke) taigi pagalvojau viena a mokslus i?leisti lengviau nei abu i?kart (eia a? apie auk?taja) taigi vienas baigs po to kitas astos. na o gal nei vienas nei kitas nesimokys i?vis. o pirmiausia dar reiketo antra kaip nors kaip nors. :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As uz tai kad skirtumas butu bent 3 metai, pas mane dabar 1.5 metu skirtumas - tai kosmaras. Kai tik atsikeliu ryte kaip nezinia kas laukiu pietu, kad jie sugultu, o kai atsikelia po pietu as jau vakaro laukiu... Nieks nepatiketu kaip jie tarpusavyje musasi, kandziojasi, o pavydas, ta mamyte jeigu viena ant ranku paeme ir kita turi buti imti, nes asaros,...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

gvili, o kokio amziaus tavo vaikuciai? :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai kovo menesi "isbyresiu",tarp vaikuciu skirtumas bus 2 metai.Pats tas.Tik stengsiuosi vyresniojo nepalikt priziureti mazojo.Mano 1 metais vyresnis brolis mane turedavo priziureti,tai manes nemego. :bee Niekada nerasdavom bendros kalbos.Santykiai pasikeite tik neseniai,sukurus seimas.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano 1 metais vyresnis brolis mane turedavo priziureti,tai manes nemego.  :bee    Niekada nerasdavom bendros kalbos.

Ne pas visus taip. Mano brolis u? mane 11 men vyresnis, mane visada nuo pat ma?umes ?iurejo ir mes labai sutardavom, visokio zbitkio prikresdavom, kaip tik u?aug? nebendraujam

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku,kad ne pas visus.Taip teigiu is savo patirties.Be to dabar matau,kaip"vargsta"drauges sunus,priziuredamas 4metais jaunesne sese.Kas zino gal mano vaikas kaip tik nores buti"aukle". :rolleyes:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Man kaip tik patinka kai toks mazas skirtumas tarp vaikuciu, zmonike tavo vaikuciai tikrai turetu gerai sutart :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As manau, kad nereikia tempti i nakti, nes veliau ir patiems reikes pagyventi, kol jauni - tai ir stampuokit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As manau, kad nereikia tempti i nakti, nes veliau ir patiems reikes pagyventi, kol jauni - tai ir stampuokit.

sutinku tikrai nes po to gali ir sau laiko nelikti jeigu senatveje vaikus auginsim. jau anukus reikes padet pri?iuret ai?ku jeigu pageidaujaneio bus. :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai?ku,gerai,kai nedidelis am?iaus skirtumas.Kai a? pagimdysiu,tarp mani?kio bus 2 metai skirtumas.Jau dabar matau,koks vargelis man?s laukia. :doh Pirmasis nori,kad paimeiau ant ranko,a? jau nebegaliu jo kiloti...O kas desis,kai imsiu ma?aja,pirmasis irgi nores?Sunus megsta palakstyti po kambarius pasispiriama ma?ina,ai?ku sukelia nema?a triuk?ma.Kai bus ma?ylis,negi suslepsi ma?inas?Deliojant kaladelio bok?ta ir jam nugriuvus,sunus pradeda pykti,"cypti",kol visai susinervuoja.Kai bus ma?ylis,neu?eiaupsi gi burnos.Ko nors nedavus ar neleidus daryti,sunus pradeda "reikalauti".Kai bus ma?ylis,negi leisi,kad tik buto tyla?Toks jausmas,kad kol nemiegos pirmasis,tai ir pirmajam nebus ramybes,tylos.Tik guosti save belieka,kad po kokio 10meto :doh ,atsigausiu...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taipat buvo tarp mazuju berniuku skirtumas du metai bet kaip sunku buvo :doh labai daug kantrybes reikia :) budavo siaucia zaidzia, rekia, triuksmauja o mazyliui reikia miegot, jiems gi nepasakysi, kad jus bukit ramus nes mazylis miega :o bet dabar kai jau nebemazi tai jau viskas :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

musu vaiku skirtumas 4 metai, norejom antra turet po 2 metu, bet ivyko nelaime, tai kito susilaukiau dar po 2 metu

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.