Pereiti prie turinio
kicule

Gimdymas Airijoje

Rekomenduojami pranešimai

Vargšė oksana, siaubas :wub1: :doh::rolleyes:

As gimdydama neplysau bet ir man buvo keista kad po gimdymo iskarto liepe eiti po dusu nusiprausti(nors labai bijojau galvojau kad prades grauzti nes biski perstejima jutau bet siltame vandenyje man pagerejo o paskui labai gerai miegojau mergyte visa nakti neverke tik palatos 7 moteru vaikai praklyke.Siaubas gulejome 8 todel ir pabegau is tenai kita diena po gimdymo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kokiam mieste gimdei? nes as ir gimdziau anglijoje ir esu labai nepatenkinta-matyt priklauso nuo miesto kuriame gimdai :tatice:

Labutis o tu dabar Anglijoje gyveni?Kokiame mieste?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As gimdydama neplysau bet ir man buvo keista kad po gimdymo iskarto liepe eiti po dusu nusiprausti(nors labai bijojau galvojau kad prades grauzti nes biski perstejima jutau bet siltame vandenyje man pagerejo o paskui labai gerai miegojau mergyte visa nakti neverke tik palatos 7 moteru vaikai praklyke.Siaubas gulejome 8 todel ir pabegau is tenai kita diena po gimdymo

na man nieko geriau nebuvo po duso, mane atvirksciaqi krate ir as visa nakti nemiegojau..... tai pas mus dar gerai-palatoje keturios gulejome....

as esu is Peterborough

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniske gime airijoje,man dare planini pjuvi,nieko blogo negaliu pasakyt apie gydytojus ir pan.

gera anlgu kalba didelis pliusas :kadaryt:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.