Pereiti prie turinio
Snapė

Herpes arba lūpų puslelinė

Rekomenduojami pranešimai

po teisybei, tai š, tas Acic kremas... tepliojausi aš juo visą savaitę, tai pūslelių plotas pradžioj dar labiau padidėjo, paskui sustojo, o su gijimu sunkiai buvo..spjoviau aš į jį išsitraukiau (jau metai kaip galiojimo terminas pasibaigęs) БОРО ГЛО kremą, kažkada pas baltarusius pirktą už 4lt ir pradėjau juo tepliotis.. gijo tiesiog akyse... dabar vos vos matosi mažas šašiukas...

166605.jpg

Kaip keista man tai pranyko gan greitai su tuo tepaliuku :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia matyt kiekvienam skirtingai :angry:

O apie si БОРО ГЛО isvis nesu girdejus. :mda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vėl atsirado puslelinė :flowers:

Ant viršutinės lūpos kampučio :mirksiukas:

Tai namie tepu tepaliuku, o kaip einu lauk užsiklijuoju tuos pleistriukus ir nesimato, dėka jų nieko, ir lyg tai gydo dar. Ir dažytis gali ant jų, o svarbiausią man atrodo estetiškiau.

čia truputis informacijos anglų k. apie šiuos pleistriukus

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia kaina tu pleistriuku :mirksiukas:

atrodo kad tikrai neblogi turetu buti.

Kiek laiko mazdaug vieno uztenka?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaina lyg ir 40 keli litai :mirksiukas: o jų yra toj dėžutei su veidrodėliu 15.

Laiko labai gerai ir ilgai, aš tik vieną buvau užklijavus bloigai ir buvo į lūpos vidų, tai greit man jis atsiklijavo ta dalis tiksliau greit atsiklijavo, o kitas visą dieną kaip buvau išvažiavus taip ir prabuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pleistriukai stebuklingi :rolleyes: užklijavus herpeso visai nesimato, o ir gydo laaabai greitai, pas mane jau mažėja, kur tuo tarpu anksčiau būtų tik išdidėjas :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, iš mano baisulinės puslėlinės liko mažytis šašiukas :sird: sekmadienį prasidėjo, o va ketvirtdienį tik mažas mažas šašiukas likes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip faina :lol: Na as tai anksciau labai baisiai kentedavau, man net prie nosies arba kur barzda apsasdavo..Jei kada vel uzeis butinai pabandysiu siuos pleistriukus..gera reklama tu cia jiems duodi, Indrute :D ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip faina :lol: Na as tai anksciau labai baisiai kentedavau, man net prie nosies arba kur barzda apsasdavo..Jei kada vel uzeis butinai pabandysiu siuos pleistriukus..gera reklama tu cia jiems duodi, Indrute :D :D

Galėtų kas nors ir pinigus mokėt už reklamą :D

Bet kad ištiesų jie man pačiai stebuklingi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir aš jau nuo šeštadienio naudoju tuos pleistriukus, kas pasiūlytų grįžti prie kokio tepalo užjuokčiau. Pūslelės mažėja, pleistriukas beveik nesimato, visad lūpa sausa, na kol kas neradau nė vieno minuso jam... man kadangi visą dėžutę pirti buvo per brangu, tai nusipirkau tik pusė, tikiuosi, kad užteks, nes jau visai mažytis plotelis liko. Jei kam tokia nelaimė nepagalėkit pinigėlių bent pabandymui - nusipirkit kelis vienetus - NESIGAILĖSIT!

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš sakiau, stebūklas man jie irgi buvo :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.