Pereiti prie turinio
Snapė

Herpes arba lūpų puslelinė

Rekomenduojami pranešimai

Na jau kelios dienos kai ir as ta "dziausma " turiu :victory: Tfu,tfu,tfu jau praeina.

Vis mazstau ir as apie tuos pleistriukus, reikia isbandyt butinai.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Vis mazstau ir as apie tuos pleistriukus, reikia isbandyt butinai.

Tu, Kicule, nemastyk, o tiesiog imk ir nusipirk, tik tik pradės kilti iškart ir klijuok, pamatysi skirtumą :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pajaučiau kad lyg ir kylą herpesas ant lūpos, tai staigiai pradėjau "degint" kvepalais, kaip kažkada patarė vaistininka, kad tik vos vos pajutus, reik su kvepalais uždeginti. Na ir ką, šiadnien niekas nepadidėjo, lūpą niešti, bet puslytė jokios nešoka, jaučiu dar reiks su kvepalais pažaisti :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei lipduką užlipdžius? ar jis tik prasidėjus tinka? nepamenu kas ten buvo rašoma...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o jei lipduką užlipdžius? ar jis tik prasidėjus tinka? nepamenu kas ten buvo rašoma...

Tai dar nenoriu bereikalo lipdyti, nes nebekylą niekas :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joo, pažįstamas "džiaugsmelis" :super:

Ir dabar, penktadienį darbe įtartinai sunižo lūpą, o po val jau dideliausia pūslė :D Aišku, po ranka nieko doro neturėjau, tik vazeliną lūpoms, tai vakare jau atrodžiau pasipuošus net labai helovyniškai :super: gerai, kad visus susitikimus su tiekėjais iki pietų užbaigiau ;)

Pleistriukų tokių nesu bandžiusi, bet jau kuris laikas nuo šio bieso naudoju medetkų tepalą (man jis nuo visų ligų :)) - ir dabar neapvylė :super: .Aišku, pirmiausiai grįžus namo pūsles gerai nudeginau alkoholiu, po to prisitepiau tuo tepalu, ir va vos para praėjo, o man jau ir šašas spėjo užsidėt ir nukrist, paraudimas tik likęs, dar truputį jį peršti, bet jaučiu rytoj visai užsitrauks ir menkai matysis, jog visą lūpą nušašus buvau.

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi labai geras tas pleistriukas. Ilgam užtenka, greitai gydo ir taip nesimato.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiprašau, jei ką papiktinsiu, bet pūslelės iškyla tada, kai nėra galimybės išsakyti pykčio.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man irgi labai geras tas pleistriukas. Ilgam užtenka, greitai gydo ir taip nesimato.

o as tuo pleistriuku nusivyliau ;) Man geriau padeda tepalai (Acic, Zovirax), jei laiku uzsitepu :rolleyes:

Siandien perskaiciau idomu straipsniuka apie imbiera. Ten raso, kad jis veiksmingas ir gydant pusleline, bet paciai dar neteko to isbandyti.

http://www.lrytas.lt/-12366274521235410300...is-imbieras.htm

Siaip imbiera atradau visai neseniai, keliones i Egipta metu. Viena diena jauciausi labai prastai, kaip apsinuodijusi, tai viena moteriske is musu grupes dave imbiero tableciu ir saldainiu - kaip ranka nueme visa bloguma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien ryte atsikėliau su ištinusia lūpą, vėl ta nesamonė užpuolė mane :flowers:

Vakar jaučiau niežulį ir deginimą lūpoj, bet kodėl aš nieko nedariau, negaliu sau atleist dėl šito....

Dabar sėdžiu su pleistriuku apsiklijavus, bet žinau kad yr dar ir tabletkos kažkokios jos padeda greičiau gyt, reiks važiuot pirkt, nes atrodau kaip būčiau gerai į lūpą gavus, viršutinė lūpą du kart didesnė už apatinę, kur tai matyta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nusipirkau aš tų ir tablečių nuo puslėpinės, dar vaistinei sakė vis degint tas puslytes su spiritu, ir paskui iškart nudžiuvus klijuoti pleistriukus taip ir darau, tikiuosi greit praeis :flowers:

Nes ir skauda ir niešti ištisai siaubas :flowers: senai tokį didelį herpesa turėjau....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.