Pereiti prie turinio
kicule

Pykinimas

Rekomenduojami pranešimai

Man panašiai kaip Amilletai buvo :sird: Pykino ilga laiką :)

O dar ir įvairus kvapai :mda:

Oj kaip kvapai erzindavo... Jeigu vyras ką nors kepdavo virtuvėj (o jeigu mėsą tai išvis), į tualetą ar į vonią eidavau sulaikius kvėpavimą, arba stengdavausi per burną kvėpuot. Kai pagalvoju, tai net šiurpas ima. Todėl Ledi_x galiu palinkėti tik stiprybės ir ištvermės. ^_^

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ei mergai, neprigasdinat Ledi_x, nors aišku ji jau nebeturi kur ir trauktis, o aš tai per jus galiu likti ir bevaikė ^_^ :sird::mda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, tai ir neskaityk tada šiuoje temoje ^_^

Aš jau laukiu nesulaukiu kada gi tu pagaliau praneši gera naujieną :sird:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ei mergai, neprigasdinat Ledi_x, nors aišku ji jau nebeturi kur ir trauktis, o aš tai per jus galiu likti ir bevaikė ^_^ :sird::mda:

Cia jau gasdink negasdinus, kitaip nebus. O tau taip nebus :)

Bet kiek pastebejau tai dauguma, kurios turi mergaites, jautesi blogai o auginancios berniukus - neturejo daug problemu.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, tai ir neskaityk tada šiuoje temoje :gele:

OT adminė, neleidžia lankytis šioje temoje :super: :D

Cia jau gasdink negasdinus, kitaip nebus. O tau taip nebus ;)

Bet kiek pastebejau tai dauguma, kurios turi mergaites, jautesi blogai o auginancios berniukus - neturejo daug problemu.

O tai galėtų reikšti, kad turėsi dar vieną mergytę <_>

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš turiu dukrytę, bet nėštumo metu, mane tik pykino(1 mėnesį),bet nė karto nevėmiau. Na žinoma buvau jautri kvapams, ir darbe eidama pro mėsos skyrių, visada sulaikydavau kvapą.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip minėjau, kaimynė valgė vien greipfrutus, nes labai pykino ir visą išvemdavo. Taip visą nėštumą. O susilaukė dviejų berniukų. ;) Nemanau, kad tai labai jau pagrįsta teorija. :mda:

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip man seni zmones aiskino kai as buvau nescia ir sakiau joms kad labai mane pykina- jos man atsakydavo,kad turesiu sunu...... nes tipo jeigu nestumo metu pykina tai reiskia berniukas kankina,o jeigu viskas gerai tai bus mergyte- man gavosi atvirksciai i ziuriu daug kad gaunasi atvirksciai...tad manau cia viskas priklauso nuo motinos organizmo ir ta teorija kad gims vienas ar kitas - tikra nesamone ;')

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo pykinimu, tikrai nepriklauso, kas gims, pvz mane pykino tik nestumo pradzioje, o paskui galejau valgyti beveik viska :super:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nuo pykinimu, tikrai nepriklauso, kas gims, pvz mane pykino tik nestumo pradzioje, o paskui galejau valgyti beveik viska :flowers:

as gi nesakau, kad nuo pykinimo priklauso kas gims. Mano pirma nestumas buvo labai panasus, pykino tris pirmus menesius be proto, o po to vel galejau viska valgyti, todel ir sprendziu pagal savo busena.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaip ne visos...pradejo mane pykinti tik po 3menesiuku ir tik rytais jek ir viskas oki...ir tai truko tik viena men....o turiu sunuti,nors daug kas ir sake kad bus sunus bet as iki paskutines minutes net nezinojau,nors gal kaskur giliai pasamoneje ir jauciau kad bus sunutis.... :D

Stiprybes Tau Ledi_x :D :( :D

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ieka, kaip tau dabar sekasi?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.