Pereiti prie turinio
kicule

Ar puošiate namus?

Rekomenduojami pranešimai

kas tiesa tas tiesa :D

siemet as vel siek tiek papuosiu namus, nes ir vel sventes sutiksime Lietuvoj :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  zmonike parašė:
Jei jau puosi,tai nusiteik,kad puses puosybu neliks arba bus "pakeite isvaizda",arba teks lakstyti is paskos,jei noresi ,kad viskas liktu taip pat.Pamenu saviskiu Kaledas... :lol: Ka gali paimti-butinai paims.Nevisada sveikas daiktas i vieta grizta...Eglute pirmus metus daugiau horizontalioj padety buvo nei vertikalioj :lol:

tai vat as ir noriu tu tokiu prisiminimu, ejo, numete, paeme, eglute nuvirto :mirksiukas: tu pati paskaitytk su kokia nuotaika tu viska prisimeni :D , nebent as cia taip pakiliai perskaiciau :sird1:

salduyq3.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai megzu namus puosti pries sventes, visokios girlendos zaisliukai ir t. t.

Aisku man nera sunku nes nera kas nurenka zaislus, na nebet mano vilkiuke siemet nurinktu burbulus, nes pernai tai katinelis labai smagiai su jais zaide :mirksiukas:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš tai išvis, galvoju šiemet net eglės nepuošt :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Indrute parašė:
O aš tai išvis, galvoju šiemet net eglės nepuošt :lol:

:mirksiukas: o kodel :D neisivaizduoju svenciu be eglutes, be papuosimu :sird1:

salduyq3.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rimtai Indrute kodel nenori puostim eglutes, kas nutiko tokio, kad taip galvoji? :geda:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nenutiko tiesiog šiaip. Mūm ta eglė su vyru tai nu kaip čia pasakius, gražu bet ne būtinas dalykas. Vaikiukų neturim kam tai teiktų džiaugsmą. Paskui tą eglę nupuošti nieks nebenori, tiesiog tyngisi, tai vėl nesamonė. Ai nežinau išmasčiau kad mūm jos neriek šiemet :rolleyes: bet dar iki švenčių toli, žinant mano charakterį dar milijoną kartų persigalvosiu :rolleyes:

Priedo man visos žiemos šventės biškį kitokios negu daugeliui merginų turbūt, niekda neruošiu kalėdinių pietų, ar kūčių vakarienės, nepuošiu namų ir t.t. mūm su vyru šventės širdyje biškį kitokios, o ne ta išpūsta bumbastika kaip aš sakau.

Gal bus kada šeima didesnė, ruošiu kūčių vakarienę, kalėdinius pietus, atvažiuos tada draugai tėvai ir t.t. va tada gal visų šitų dalykų gal ir reiktų, bet dabar.....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NA Indrute, o kaip svenciat jus tas sventes.

As pavyzdziui irgi neruosiu vaisiu, bet va eglute puosiu nes man ji suteikia gera nuotaika, man primena vaikyste , karnavala, zodziu rusiskus naujus metus. man pati didziausia svente yra nauji metai, o kaledos tai ai nelabai man ju reik :rolleyes:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Sidabrine Vilke parašė:
As pavyzdziui irgi neruosiu vaisiu, bet va eglute puosiu nes man ji suteikia gera nuotaika, man primena vaikyste , karnavala, zodziu rusiskus naujus metus. man pati didziausia svente yra nauji metai, o kaledos tai ai nelabai man ju reik :rolleyes:

Matai aš ne rusiškų laikų mergina tai man visai neasocijuojasi su tais išvardintais dalykais :rolleyes:

o mes švenčiam paprastai, kūčios pas uošvius, kalėdos kur nors,m arba lovoj su kokių mandarinu keliais kilais. Arba druskininkų akvaparkę ar dar kur. O va nauji metai geriausi kokioj nors kavinei ar restorane, bet tik ne namie.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o vat as atvirksciai- man labiau patinka kaledos- kuciu vakaras su seima, tevais, broliais, seserim........... vyru, dukryte- ar tai nenuostabu??????

o naujieji metai- iprasti, draugu kompanija,alkoholis :D toki vakara galima tureti kiekvienas iseigynes... todel as pasirenku kaleda....dievinu sita svente :rolleyes::rolleyes::flowers: :D :D :xe::victory::victory::victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  dani84 parašė:
tai vat as ir noriu tu tokiu prisiminimu, ejo, numete, paeme, eglute nuvirto :rolleyes: tu pati paskaitytk su kokia nuotaika tu viska prisimeni :flowers: , nebent as cia taip pakiliai perskaiciau :D

Is tikruju tu teisi-prisiminti yra ka :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš nepuošiu, turiu dirbtinę eglutę, kuri yra labai maža, nuperku kelias medžio šakas, ir tiek.

išties man nėra šventės... aš jos nejaučiu.. po tam tikrų dalykų, po netekimo artimiausio žmogaus, man jokia šventė neatneša džiugesio apskritai - greičiau turštumą ir skausmą, ir tada nenoriu jokių švenčių, ironiškai į tai žiūriu.. gal dar su laiku ir praeis, bet sakau, kaip yra dbr

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.