Pereiti prie turinio
uogyte

Soliariumas

Rekomenduojami pranešimai

o as kaifuoju nuo soliariumo,teisingai sake cia kazkas kas pradeda lankyt,negali sustot,cia kaip liga,as vaikstau bet mano oda irgi balta ir sudina.kunas dega o veidas nei biskioir nezinau ka daryt kokiu tik kremu nenaudojau nieks nepadeda,net nesimato idegio ant veido,visi sako tavo kunas kaip ne tas skiriasi spalva nuo veido kaip diena ir naktis,uzknisa visom kimba man ne

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkada labai megau soliariuma, o dabar tepliojuosi savaiminio idegio kremais :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš vėl pradėjau soliariumą lankyti, jau porą kart buvau. Gi turėjau dar soliariumo abonementą, ir pasirodo daugiau nei 50lt dar buvo like, tai va trim kartam užteks gal :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikstau tik pavasari (dabar jau butu laikas)o vasara tai ir saulutes uztenka ypac po pavasarinio soliariumo gerai ir lygiai gali idegt

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as nevaikstau. tepliojuosi DAVE kremuku kur duoda spalvyte naturalia- man uztenka-graziai atrodo-veidas ir kunas siek tiek tamsesni negu naturali mano spalva :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

begsiu as rytoj i soliariuma, paskutini kart pries kaledas buvau, tai ant vasaros reikia vel. sergu ir as jais. o kokie sokiariumai jums geriasui? man tai labiausiai patinka "EQVADOR", bent jau sitie siauliuose geriausi. :super:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš tai vis dar LaBambos ištikimiausia klientė, brangu, bet ir po 8 minučių jau matosi kad buvai soliariume, kur kitame gali ir 15 minučių išgulėt/ar stovėt vistiek nieko.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as Klaipedoj i LAbamba buvau uzsukusi, tai man nepatiko, likau istikima EQWADOR, nors ten irgi brangu nuo 1.45 iki 1.70 1 minute.

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodėl nepatiko?

Šiaip man kaikuriuose kauno irgi nepatinka, bet ne patys soliariumai, o ten dirbančios fyfačkos, bet greit ant žemės galimą nuleist, paparašius paroodyt darbo sutartį, soliariumo galiojimo laiką ar dar ką ;) :D

Bet dėl pačio soliariumo ir lempų keitimo tai esu labai patenkitą tik labambos :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Šiaip man kaikuriuose kauno irgi nepatinka, bet ne patys soliariumai, o ten dirbančios fyfačkos, bet greit ant žemės galimą nuleist, paparašius paroodyt darbo sutartį, soliariumo galiojimo laiką ar dar ką :super: ;)

Oi saunuole,Indrute :D

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš tai šituo klausimu esu bjauri susisukėlė: NO WAY! Kitamet jau sukaks 30 metų, o nė mažojo pirštelio į tas kabinas įkišusi nesu. Daugiau nesiplėsiu.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne tu viena,odriva...As irgi nesu ten buvusi... :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.