Pereiti prie turinio
mama

Kaip ir kas?

Rekomenduojami pranešimai

Nu kad įdėmiai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
4b18400cf050t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tada net neisivaizduoju kame cia reikalas, nebent sita funkcija isijungia kaip supermamoj surinkus kazkiek zinuciu, reikia kicules klausti :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar turiu viena klausima, nenoriu kurt naujos temos tai cia parasysiu. :D Ka reiskia tos "Padekos"? Atleiskit-nesusipratele as ;D

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Negi man niekas nepades? :this: . Aš pridarau klaidų, o ištaisyt niekaip negaliu, nes nėra pas mane mygtuko "KEISTI". Net temą paskelbiau su klaidom :geda::doh: , neperžiūrėjus :doh:

Dory, kaip dabar? Ar matai migtuka?

O as su tokia mintim, mes turime fotogalerija talpiname joje nuotraukas, bet ji yra atvira visiems forumo dalyviams, man atrodo sis skyrelis turi buti atviras tik nuolatiems forumo lankutojams surinkusiems ne maziau pvz 50 - 100 pranesimu, nes mes rodom savo albumose ir savo vaikus ir save ir vyrus ir daug asmenisku dalikeliu jose,o galerijas gali stebeti ir neuzsiregistrave forumo dalyviai :D

Fotogalerija, gali matyt tik uzsiregistrave forumo dalyviai ir taip buvo visada :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar turiu viena klausima labai trumpa, netersiu forumo kurdama naujas temas,tad paklausiu cia. Uz ka tos "Padekos" ir ka jos reiskia? :geda:

....padėka , už ką norisi padėkoti, už gerus žodžius, suteiktą informacija, pagalbą...paspaudi mygtuką " Ačiū", atsiranda padėka.... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dory, kaip dabar? Ar matai migtuka?

Fotogalerija, gali matyt tik uzsiregistrave forumo dalyviai ir taip buvo visada :wub1:

Taip mygtukas atsirado, ačiūkas :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.