Pereiti prie turinio
zmonike

Kada papuošti ir kada nupuošti eglutę?

Rekomenduojami pranešimai

mes puosiame eglute savaite pries kucias o nupuosiam po karaliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Puošiu turbut 20 arba 21 gruodžio nupuošiu 6-7 sausio

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar buvom pas draugus sveciuose ir jie jau pasipuose elgute, tai tokia Kaledine nuotaika, mes sakem si savaitgali namuose puosim, didziausias iniciatorius to yra sunus, labai to laukia, tai tegul dziaugiasi :victory:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi jau pasipuosiau praeita sekmadieni, tos sventes ir taip labai greitai prabega, kad pagalvojau, jog siais metais noretusi siek tiek ilgiau pasidziaugti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes puošim šį šeštadienį :flowers: Dar pakabinsiu kojinę ir kiekvieną dieną ten išryto mažylis ras po nediduką saldainiuką nuo senelio šalčio (jei vaikas neklausys, Senelis šaltis ten saldainio neįdės :flowers: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KOkia sauni mintis Dory, reikia ir man nusipirkti kojine, bus mazajam dziaugsmo ir priminimas kad:" senelis viska mato per savo didelius ziuronus" as jam laiska parasiau nuo kaledu senelio :manikiuras: , tai kelias dienas nesiojosi ji :flowers:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
KOkia sauni mintis Dory, reikia ir man nusipirkti kojine, bus mazajam dziaugsmo ir priminimas kad:" senelis viska mato per savo didelius ziuronus" as jam laiska parasiau nuo kaledu senelio :flowers: , tai kelias dienas nesiojosi ji :spruce:

:manikiuras: Ką tame laiške rašei? :pana2: Reiks ir man į kojinę įdėti kokį laiškelį , arba su sūneliu abu kartu parašysim Kalėdų Seneliui ką dovanų norėtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar papuošėm eglutę.Vaikai sudėjo savo parašytus laiškus po eglute.Ryte atsikėlė rado saldainių,o laiškų nebebuvo-"Kalėdų senelis" pasiėmė. Kaip gražu,kai tiki stebuklais...Anksčiau laiškų nedėdavom,bet po eglutės papuošimo kitą rytą visada rasdavo ką nors:mažą dovanėlę,saldainių,knygutę -"atėjo senelis pažiūrėti ar gražiai eglutė papuošta".

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes irgi šiandien papuošėm eglutes: viena pas dukrą kambarį, kita - pas mus. dabar lauksim dovanėlių. :manikiuras:

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) Ką tame laiške rašei? :) Reiks ir man į kojinę įdėti kokį laiškelį , arba su sūneliu abu kartu parašysim Kalėdų Seneliui ką dovanų norėtų.

Laisku pasiieskojau daugiau internete, plius savo kelia smintis parasiau ir gavosi toks netrumpas :) , rasiau darbe turedama laiko, namuose tik uzdejau ant sventinio popieriaus, dar Kaledu seneli ir apsipausdinau, tai labai dziaugesi. Gal kam pravers tekstukas :

"Labas ...,

Labai apsidžiaugiau gavęs tavo laišką. Žinai nors dar neprasidėjo tikroji žiema, ir už lango nėra sniego, dar nešalta, aš jau ruošiu savo roges, ruošdamas jas ilgai kelionei pas visus pasaulio vaikus. Mano elfai jau dirba išsijuosę ir ruošia dovanėles vaikams. Norėjau tau priiminti kad dovanas atnešu tik labai geriems vaikučiams kurie klauso mamytės ir tėvelio, buna visada geri, susitvarko savo žaisliukus, padeda mamytei.

Aš kiekvieną dieną stebiu pro savo didelius žiūronus visus vaikus, ir matau ar jie buvo geri, kaip elgiasi, ką daro. Tave Kipriukai taip pat stebėjau visus metus. Noriu pasidžiaugti, kad per šiuos metus tu labai užaugau, ir tapai jau didelis. Neseniai mačiau, kad žaidei su labai daug vaikučių, gal pradėjai eiti į darželį? Girdėjau labai gražių dainelių, išmokai, kaip tu dainuoji:”aš buvau pipiras, o jau didelis vyras” labai graži dainelė, labai man ji patinka. Noriu tave pagirti, kad klausai auklėtojos, gražiai žaidi su vaikučiais, moki dalintis žaisliukais.

Tačiau vieną dieną mačiau, kad neklausei mamytes, ir darei priešingai nei tavęs prašė, sujaukei savo kambarį, ir nesusitvarkei žaisliukų. Žinok, kad taip daryti negalima, nes blogi vaikai negauna dovanų, o geriems vaikams aš jų tikrai negailiu.

Bet aš žinau tu esi geras berniukas, ir nuo šiandien būsi dar geresnis, todėl iki Kalėdų pasistenk dar labiau klausyti mamytės ir tevelio, būk visada tvarkingas, paklusnus, ir gražiai elkis su kitais vaikučiais ir Kaledų rytą lauk dovanų, aš būtinai pas tave ateisiu, jeigu suspėsiu užsuksiu ir į darželį taves aplankyti, paklausyti gražių dainelių.

p.s. nepamiršk man ko nors palikti užkasti po eglute, nes visą naktį keliaudamas labai išalkstu.

Su meile Kalėdų senelis"

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes eglute puošiam pieš kučias taip kiek prisimenu buvo visada

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.