Pereiti prie turinio
uogyte

Plaukų kaukės

Rekomenduojami pranešimai

cia gal kalbi apie wellos kauke Colour saver mask ? melynam kvadratiniam tokiam ?

nea, Vikuliaa, man atrodo, kad ta, kuria naudodavau, vadinosi Wella Prohair, tokiam pilksvam apvaliam indely :D Beje, kur buvai taip ilgai prapuolusi?

Prisiminiau dar viena kauke, kuri man nepatiko - tai Tigi Pepermint mask (metine vesinanti kauke, skatinanti plauku augima). Man plaukai po jos budavo kazkokie apsunke ir be jokio slidumo ir zvilgesio, nu kaip su kokiu ukisku muilu isplauti - fui :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O as naudoju GAIA regeneruojantis plauku kremas su avizomis ir ji man :victory::super: nera brangi ir kiekis jos ne mazas 500ml, uztenka tikrai ilgam. Naudoti reikia karta per savaite, plaukai buna labai svelnus ir blizgantys.

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as namuose pati pasigaminu:

kiausinio trynys, saukstas alyvuogiu aliejaus, saukstas majonezo, saukstas medaus, galima ricinos aliejaus truputuka idet, gerai ismaisyti ir uztepti ant plauku, uzsidedu maiseli ir laikau apie 1 val laiko.

Paskui tik gerai isplauti plaukus reikia

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as namuose pati pasigaminu:

kiausinio trynys, saukstas alyvuogiu aliejaus, saukstas majonezo, saukstas medaus, galima ricinos aliejaus truputuka idet, gerai ismaisyti ir uztepti ant plauku, uzsidedu maiseli ir laikau apie 1 val laiko.

Paskui tik gerai isplauti plaukus reikia

Ir koks efektas?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir koks efektas?

plaukai buna minkstuciai, nes nuo dazymo jie pas mane luzineja issauseje, tai vat kai gauna tokia doze kaukes, tai atsigave atrodo ir zvilga :flowers:

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks pasidaryt ir man pabandyti, tik kad ricinos neturiu, ir medus pas mane kietas kaži nieko tokio? :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kietas medus istirps bemaisant :flowers: , o ricinos gali ir nedet, nebutina,

dar zinau kad i sita kauke kitos sauksta konjako ar brendzio ipila :), as nesu bandziusi, bet manau kad nepamaisytu :D

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar prisiminiau, kad nuo plauku slinkimo labai gerai padeda svogunine kauke. Galima gamintis pacioms (bet daugeli erzina astrus kvapas), o buna ir pirkti Eurokose berods kazkokia pigi rusiska, lygtai "Russkoje pole" vadinasi ar kazkaip panasiai. Pati dar nebandziau, bet jei prades pavasariop vel plaukai slinkti, tai turbut ismeginsiu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nea, Vikuliaa, man atrodo, kad ta, kuria naudodavau, vadinosi Wella Prohair, tokiam pilksvam apvaliam indely :rolleyes:Beje, kur buvai taip ilgai prapuolusi?

na sitos nezinau zinok tada :)

o pradingusi niekur nebuvau paparsciausiai nuo internetinio pasaulio atsiribojau , nebuvo nei noro nei laiko :( vat persiraustysiu i naujus namucius sugrysiu pas jus :)

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na sitos nezinau zinok tada :rolleyes:

o pradingusi niekur nebuvau paparsciausiai nuo internetinio pasaulio atsiribojau , nebuvo nei noro nei laiko :flowers: vat persiraustysiu i naujus namucius sugrysiu pas jus :super:

o priezastyt to ka parasei neryskiai?????

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o priezastyt to ka parasei neryskiai?????

na pamaniau , kad jei tema yra apie kaukes , sita reiktu iskirt neryskia spalva :D

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
dar prisiminiau, kad nuo plauku slinkimo labai gerai padeda svogunine kauke.

zinau ir as apie svogunus :hm:,

kad Super padeda, esu bandziusi, bet jau kvapas, tai :D

net po keliu plovimu jauciasi, bet poveikis teigiamas tikrai yra

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.