Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar vairuojate?

Rekomenduojami pranešimai

A? tai vairuoju jau gerus 3 metus...Ir man tai patinka....Bet pirma bluna tai prisvilusa turejau...alekiau a griova :geda .Bet dabar gyvenimo be ma?inos net neasivaizduoju...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule

GEISTE, kaip vairavimas sekasi?

Kada teises turesi? :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras klausimas. ?e?tadiena a Regitra keliauju teorijos laikyti. O vairavima planuoju laikyti rudena. Gimtinej ruo?iuosi rimtai pasimokyti. Ne egzaminui mokausi...Juk Vilniuj toks eismas...tokios sankry?os...Todel ir neskubu.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man su vairavimu jokio bedo nebuvo :mamba: . Per mokyklina egzamina aik?telei pava?inejau, tai policininkas net leido neva?iuot a gatv?, sake matau kad moki.

O va su teorija :geda , mokyklina gal tik i? 5 karto i?laikiau. Ir aplamai jau buvau susitarus kad valstybina perku. Bet draugas areme a kampa ir liepe mokintis. Tai ir teko i?mokt. Ir per valstybina ne vienos klaidos nepadariau :clap: :grin: .

Redagavo Indre

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vairuoju jau desimt metu. Anksciau noredavau vaziuoti ir vaziuoti, o dabar jau noriu, kad mane kas nors veziotu. Kai pradejau vazineti buvo ir man visokiu nutikimu, dabar tai juokas ima, o tada ne iki juoku buvo.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? mokyklina i? antro karto i?laikiau...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai dar nutinka visokiu ciudu, bet gerai, kad viskas baigiasi laimingai. Mokyklini ir vairavimo islaikiau is pirmo karto. Esu labai patenkinta, kad triu teises. Nes kaip ir Indre gyvenimo be masinos neisivaizduoju.

Saunuole GEISTE laukiam kol isigysi vairavimo egza :clap:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu teises, bet vairuoju tik retkarciais , pirma karta tai atsitrenkiau i savo direktoriaus masina, bet laimingai, tik stuktelejau, tai nieko baisaus nenutiko, bet po to baisoka sesti uz vairo, sedu tik tada, kai jau nera kam vairuoti

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As vairuoju jau 8 metai. Islaikiau iskart, 10 balu! Visada norejau vairuoti automobili. Man ir dabar tai didziausias malonumas. :clapping:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vairuoju :tongue:

is pradziu tai buvo nikas, oij nikas :doh

dabar jau drasiai :pack2_thumbup[1]:

kai dar neturejau teises vairuot ir tik mokinaus, tai teko paskraidyt, bet kazkaip baimes uz vairo nejauciu :susigedes

nors dar esu pakankamai jauna vairuotoja... :gele[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu drive licenzija, alia varuot jau nevairavau kokius 3 metus, nes jooookio noro ner.. :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi buvau padariusi 3 metu pertrauka, nes bijojau cia sesti kiton pusen, bet pabandziau, kojos pavirpejo savaitele, ir liuks tpfu tpfu tpfu :this[1]:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.