Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar vairuojate?

Rekomenduojami pranešimai

as uztat ir nesilaikau teisiu del tos baimes ;)

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
as uztat ir nesilaikau teisiu del tos baimes :(

i miesta bijau, taciau kur seip nera tu visokiausiu didziuliu sankryzu tai nebijau ;) vaziuoju susikaupus :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teises turiu jau 5 metus, bet niekaip neprisiverčiu važinėti. Bijau sėsti už vairo ir visad bijojau, net savo instruktoriui iškart pasakiau, kad man lengviau būtų išmokti kinų kalbą nei vairuoti. Tiesą sakant, neįsivaizduoju, kaip išsilaikiau vairavimo egzą :hm: Nors mano vyriškis sako, kad kaip be praktikos, visai neblogai vairuoju (kartais prispaudžia uodegą koks "degantis reikalas", visai neseniai viena pati nuvariau naują uošvio mašiną į uošviją už 100 km), bet turbūt taip sako tik norėdamas mane padrąsinti (jis tai labai nori, kad važinėčiau, ir mašiniuką vis žada nupirkti pagal mano pageidavimus, o aš vis nepasiduodu - per didelės baimės akys). Net nežinau, iš kur tokia baimė vairuoti, mano mama, pvz., sėkmingai vairuoja jau virš 20 metų, regėjimas mano geras, orientacija irgi nebloga. Didžiausia problema man yra tai, kad aš visiškai nejaučiu automobilio gabaritų ir važiuojant Vilniuje, ypač piko metu, bijau persirikiuoti ;) . Parkavimą jau irgi visiškai užmiršau. Gal, jei būčiau save privertusi sėsti už vairo iškart, kai tik išsilaikiau teises, būčiau sau sėkmingai važinėjusi ir vargo nemačiusi. O dabar net nežinau kaip čia bus. Save raminu tik ta mintim, kad kai tokios kuro kainos, tai man geriau viešasis transportas ;) Jeigu ir pradėsiu kada važinėti, tikrai neįsivaizduoju, kad jausiu kaifą sėdėdama už vairo, man tai bus juodas darbas :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nei aš, nei vyras neturim teisių. :flowers: Bet, kadangi esu dar jauna :flowers:, tai dar spėsiu jas išsilaikyti.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galvoju apie Furistes teises....na kategorija ... :mirksiukas:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teises turiu 4,5 mėnesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as vairuoju 4 metus ir labai dziaugiuosi, kad nereikia niekeno prasyti pavesti :super:

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau 15 metų...

Patinka vairuot :blush:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 metus kaip vairuoju su vyru :blush:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
galvoju apie Furistes teises....na kategorija ... :D

;) šaunuolė

vairuoju 9 metai 3 metai kaip nemėgstu :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vairuoju sestus metus, neisivaizduoju saves nevaoiruojancios, ir patinka, ir visur kur reikia nuvaziuoju ir kitus nuvezu. ir patinka, ypac su automatu ;)

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik7-slank.gif_beg2_vaik5-slank.gif_time_1010095200_time2_1195250400_text_Dukrytei_text2_Suneliui.gif

line_vest7-03B74F.gif_beg_vest4-slank.gif_time_996271200_text_Mudu%20kartu.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.