Pereiti prie turinio
Snapė

Plaukų aliejukai

Rekomenduojami pranešimai

Daug kur teko girdėti ir skaityti apie tokias priemones. Pati nenaudoju. Bet labai norėčiau atgaivinti plaukus.

Gal kas naudojate ir galite ką nors patarti?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prekybos centruose tokią prekę siūlo VO5 firma. Tiesa, naudojusi esu seniai, tai poveikio neatsimenu.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau šiandien tą išgirtajį kokosų aliejuką plaukam. Eisiu bandyt, po to parašysiu kaip jis man patiko llaime:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nusipirkau šiandien tą išgirtajį kokosų aliejuką plaukam. Eisiu bandyt, po to parašysiu kaip jis man patiko llaime:

nu ir kaip......

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu ir kaip......

Kaip pirmam kartui tai pasakiškai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip pirmam kartui tai pasakiškai :D

Bet jei konkrečiau,tai koks tas efektas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

indrute gali tiksliai parsayt nuo ko tas aliejukas?kokia firma kur reik pirkt?mano plaukai tai labai slenka ir nutriuse nezinau ka daryt

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sorry merginos tik dabar pamačiau jūsų žinutes.

Tas aliejukas yra skirtas stipriai sausiem plaukam, jų galiuka ir visam plaukui. Jis suteikia labai daug drėgmės pačiam plaukui.

Po jo poveikis kaip po gero balzamo(užsitepus pabuvau tik 5 minutes, o reiktų pabūti apie valandą), o kas būna po valandos taip ir dar nežinau. O ir poveiki pasakyt iškarto negali, jį reiktų panaudoti porą mėnesių kad pamatytum poveiki.

Kadangi man sesija, nėra laiko užsiminėti tokio olgom procedūrom :D parašysiu po to kaip ilgiau pavartosiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką tik užsitepiau to aliejuko ant plaukų, ir sėdžiu visa riebaluota galva :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip tas aliejukas vadinasi,kokia firma?kur pirkai?ar vaistinej ar parduotuvej?

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kaip tas aliejukas vadinasi,kokia firma?kur pirkai?ar vaistinej ar parduotuvej?

Jis yra corne de farme firmos, būna pirkti kosmadoj ir droge, bet aš pirkau šito aliejuko importuotojų parduotuvėje, ji yra Garliavoje kur ir gyvenu. O taip ir vadinasi kokosų aliejus. Būna dažniausiai padėtas ne prie šampūnų ir t.t. bet prie deginimosi priemonių, nes šis aliejukas tinka ir kūnui ir plaukam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Plaukų aliejus naudoju labai dažnai, esu išbandžiusi visokiausių. Man tai labai puikus dalykas plaukams, nes manieji kai sausoki plius dar nuolat šviesinami, tai be specialios priežiūros labai greit virstų šieno kupeta. Dažnai naudoju ir paprasčiausią alyvų aliejų, išsitepu visus plaukus, apsivynioju rankšluosčiu ir pasėdžiu kiek turiu laiko, kartais pusvalandį, kartais ir kelios val taip praeina ^_^

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.