Pereiti prie turinio
Leid

TV tiltas su Airija!

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, kad ne, buciau zinojus anksciau, gal tada butu pavyke..Et, ka padarysi, atrodo, kad siandien viskas eina blogyn :( Bet toks gyvenimas..

Tik nenukabink nosies man!!! Nera to blogo, kas neiseitu i gera :hm:

mes tau papasakosime apie abieju egluciu iziebima :P Padarysime teletilta tarp taves ir musu lietuvoje :P

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aciu, Ledi_x, uz palaikyma :hm:

Prasom, man tai nekainavo jokiu pastangu :(

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gruodžio 7 dieną (ketvirtadienį) 19.30 val. per LTV kanalą bus rodomas TV tiltas su Airija - Kalėdinės eglutės įžiebimas :D .Dubline ir Vilniuje llaime: tuo pačiu metu bus įžiebtos tokios pat Kalėdinės eglutės.Vyks koncertas. :D :super:

Kam idomu,primenu kad siandien

19.30 val. per LTV kanalą bus rodomas TV tiltas su Airija

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O buvau ir pamiršus, reiks būtinai pažiūrėti.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai neblogas renginys gavosi. Ziurejau ir man patiko, egles labai graziai atrode, abi vienodos, papuostos vienodai ir kai abi iziebe tai per kuna toks siurpuliukas nubego llaime: . Aisku Vilniuje zmoniu daugiau buvo bet ir Dubline matesi, kad lietuviu nemazai, gal del blogo oro, nes kaip pranese vedantieji tai Dubline lyjo ir pute stiprus vejas.Idemiai ziurejau, sakau gal pazistamu pamatysiu, o gal kartais ir Nikole, bet prisiminiau, kad ji siandien dirba.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip pat patiko :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunu, kad taip graziai pavyko..O del oro, tai tikrai bjaurus pas mus vakar buvo, baisiai lijo ir vejas nezinia koks, tad tikrai buciau netempus mazyles i toki ora..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.