Pereiti prie turinio
Leid

Išmaldos

Rekomenduojami pranešimai

Man pasitaikė, kad ėjau į sereikiškių parką, sėdėjo vaikinas be kojos ir prašė pingų. Na daviau. Ėjau iš sereikiškių parko tą pačią dieną, tas vaikinukas jau abiem kojom.

po to niekam nebeduodu.

Pavedė mane.

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ejau i MXIMA Vilniuje- stovejo mociute prase ismaldos...praejau pro ja,ejau atgal vel ji stovi daviau jai apie 5lt gal...matesi,kad normali mociute yra-pagailo.

siaip vaikams duodu ir seno amziaus zmonems- gaila man ju...., o jauni gali uzsidirbti.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu davusi ne kartą, bet dabar nebeduodu

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tik kokiai bobutei suvargusiai duodu Diedams ir vaikams ir aiskiems alkoholikams net jei praso neduodu :flowers: . Arba jei matau kad kokia suvargus bobulyte gelyciu puokstem prekiauja po kelis litus arba savo primegztas kojines parduoda vis nuperku ir grazos (jei nedaug ten jos buna) nepaimu, va cia sakaitau daug geresni darba padarau nei ismalda duociau :mirksiukas:

O kazkada prie parduotuves priejo nescia moteris (nor ka ten zinau gal pagalvele pasikisus buvo) ir sako gal produktu galit duoti :victory: Sakau kad nieko nereikalingo neturiu(kaip tik pirkau sauskelnes desreles ir jogurto vaikui, tai nebuvo ka duoti). Tai negali zinoti ar tikrai moteriai sunku ar cia siaip apsimetele :sird1: Ir zinau kad ne pirma karta ji cia vaiksto ir prasineja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...neduodu niekam, kas eina per butus...aš ir nevaikštau ir neprašinėju, nors pakankamai sunku... :blink: ...Jei gatvėje prašantis maistui, nenori jog jam nupirkčiau ko nors valgomo, neduodu...Kitą kart pati mažiau suvalgau, kad mano vaikams būtų skanesnis kąsnelis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi niekam neduodu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš nebent kokia senai močiutei..

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man pasitaikė, kad ėjau į sereikiškių parką, sėdėjo vaikinas be kojos ir prašė pingų. Na daviau. Ėjau iš sereikiškių parko tą pačią dieną, tas vaikinukas jau abiem kojom.

po to niekam nebeduodu.

Pavedė mane.

:cocktail::cocktail::super: truksta zodziu...

Na negaliu sakyti, kad neduodu bet ir negaliu sakyti, kad duodu... labai daug priklauso nuo prasancio zmogaus

nors, kai dabar pagalvoju tai nelabai prisimenu kada paskutini karta esu davusi :blink:

na jauniems tai neduodu, jie tikrai gali uzsidirbti

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.