Pereiti prie turinio
kicule

Kebabai

Rekomenduojami pranešimai

Jai pradesim galvoti kas sveika kas ne. Tai visi i kaima augunt savo darzoviu ir kiauliu ir kitu reikalingu produktu. Nes ir parduotuveje ka perki nera sveika

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Jai pradesim galvoti kas sveika kas ne. Tai visi i kaima augunt savo darzoviu ir kiauliu ir kitu reikalingu produktu. Nes ir parduotuveje ka perki nera sveika

Būtent ką aš ir sakau :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ir tos pacios kiaules kaimuose siais laikis neaisku kuo maitinamos kad tik greiciau isispustu ir turetu reikiama svori.. :hm:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos-valgykite i sveikatele :D :hm: svarbu jums patinka... :(

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o ir tos pacios keiles kaimuose siais laikis neaisku kuo maitinamoskad tik greiciau isispustu ir turetu reikaima svori.. :hm:

nemanau kad savo reikmems augindamas, galetu taip daryti. Bet jai pardavimui tai sutinku

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kebabų esu ragavus vos porą kartų. Pirmą kartą tikrai mielai valgiau,nes buvau išbadėjusi po Jūros šventės. O antrąjį- paragavau, o skonis buvo baisus. Daugiau nė karto nesu valgius ir tikrai nevalgysiu ;x

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma kart kai vyras parnese tai laaaaaaabai buvo skanus :this: bet kai nusipirkau kita karteli bet jau is kitos kebabines nu tai daugiau as ju nenoriu .na nebent jai vyras vel nupirktu tu skaniu kur ir pirmakart pirko ,tai mielai suvalgyciau :rolleyes:

66288.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dieviskas daiktas pats :rolleyes::this: skaniausias man dalykas asmeniskai

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kristulka25, o iš kur vyras perka?

Igne, man irgi jie retkarčiais skanu.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man skanu. o kai buvau nėščia, tai išvis visas nesveikas maistas pats skaniausias buvo :wub1: bet vyras saugojo mane nuo kebabų :wub1: o dabar jau dingo tas baisus poreikis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man neskanu, nors as tik kelis kartus ir valgiau, bet nepatiko ir daugiau nevalgau. Valgiau su tuo blynu tai man jis kazkoks zalias prie dantu limpantis, nu nezinau nieko gero...O mano giminaiciai, brolis su broliene tai kemsa juos isijuosdami. :) :)

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daug apie juos pasakyti negaliu nes ragavau tik kartą ir tas vienas buvo visai nieko,o kas liecia del sveika ar nesveika tai manau prekybos centruose nusiperkam ir ne tokio slamsto :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.