Pereiti prie turinio
kicule

Kebabai

Rekomenduojami pranešimai

Tai visur tas pats :flowers: :( <_>

Tipo išskirtinius čia pasakei :unsure:

Tik aš avienos nemėgstu.

Bet esmė yra pačiam padaryme, mėsos marinavinę, jos kepime ir t.t.t

visvien lietuviski ne tokie- mesa ne tokia- atrodo,kad farsas privarytas,o blynas persisviecia visas :super::geda: :wub1: :wub1:

o as megstu aviena- butent kebabose.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

niu matot as nesu ragavusi Vokietijos- aplamai esu ragavusi tik Angliskus ir Lietuviskus kebabus - vat juos ir ligynu :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man gal lietuvoj skaniausi, nes turkijoj iramerikoj tai man šiaip sau. Nors amerikoj nėr dar blogiausi, bet va tikri turkiški pirkti gatvei tai nyman :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

,,,, :) ...mes gi virtualiai lyginam...Kol kitur neparagavus, tik tėvyninės gamybos...nieko nesiginčiju,...Galiu tik pasakyti, kur dukra dyrbo ir kokie skoniai,,,e59f36968ff3eb369191c657aa2e44bd.gif... Prie zooologijos sodo kol dyrbo buvo viskas skanu, Aleksote-Garliavoje, padažai, kai kurie šiap sau, Mastaičiuose, prie baseino, padažai fui, daug žolės deda... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai kaune skaniausi prie politechnikumo arba prie trijų beržų, arba su vištiena tai prie zepelinus. VISKAS, daugiau skanių nevalgiau niekur, bent jau kaune :)

Bet kad angliškus kebabus visi dievina tai esu tikra, nes sau kuo tik pakalbėk sako oi anglijoj kokie skanūs :)

Nors man ir turkiški negaliu sakyt kad šlykštūs, bet ten tas padažiukas kurį reik valgyt atskirai su šaukštu, tai žemių skonio buvo, o ir šiai nu nežinau :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu ragavus tik lietuviskus.Kiek teko ragaut,tai skaniausi yra kretingaleje.Vaziuojant is klaipedos sustojam daznai uzkast.O kitur tai siaip sau.Pas mus miesteli tai isvis ...viso nesuvalgius jau sleikstuli kelia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu valgius ir lietuvoj ir anglijoj.ka gali pasakyti anglijoj man nepatiko labai.ta mesa siaip sau.o lietuviski yra skanus.ypac tie padazai..jonavoj esu valgiusi kelis kartus.prie stoties tai neskanus.o prie iki ar maxsimos daba nepamenu.labai skanus.o kedainiuose prie centrines rimi budavo.nors kai grizau ir prie stoties skanus buvo.be kad mesa sveria tai tragedija....

1b9b235858f1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
angliskas kebebas- avienos mesa, babaju duona (geda, bet nezinau kaip vadinasi), daug salotu, kecupo, majonezo, agurku, pomidoru ir t.t. niu pasaka.....

o man šitie neskanūs, man neskani ta jų duoba

aš žinai kokius valgydavau, kur po svarą įdeda mėsos bulvyčių ir daržovių :flowers::victory: :wacko:

oi kaip dabar užsimaniau :grin:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dažniausia jei perku tai būtent duonoje :kadaryt:

Jonavoje skanus prie stoties ir prie "Pavėsio" nors ir nuo vyrėju pamaonos priklauso :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano sesuo gyvena Londone,tai ten kebabai tikrai netokie kaip pas mus. Lietuvoj man skanesni. Daznai darau kebabus pati. :)

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.