Pereiti prie turinio
Snapė

Planavimas

Rekomenduojami pranešimai

Maniškis pats nori vaikų, pats kalbą na kada gi jau pradėsim mes jį bent planuoti. Ir tikrai, vestuvės mūm(nei man nei jam) nėra kažoks suvaržymas, stresas ar t.t. Dėl ko stresuot net neįsivaizduoju :sird: Tuo labiau kad dėl jų niekas nepasikeis, tik pavardė ir ta tik mano.

O ir mūsų šventė yra ne vestuvės-balius, bet vestuvės-santuoką.

IR, viską labai puikiai suprantu, kad leliukas netik džiaugsmas, bet ir vargas. Kažkodėl įdomios man tavo mintys nuo atkalbinėjimo :lol:

Ir dar, ką reiškią taip greitai?????? Taip greit po ko? Po santuokos?????? :doh:

Indrute,jei vyras nori tai saunu,nera nieko graziau kai vyras taip troksta vaikiuko,jusu meiles sedevro :flowers::flowers::flowers: .

As taip pat labai norejau,o apie saviski patylesiu... kaip jis lauke :super: kaip pergyveno,kada gi,kada :lol:

Tik matai kiek girdejau su neticiukais lengviau biski,kai planuoji tai ir nesigauna :sird:

Geriausiai,aj... bus tai bus... ir pamatysi...taip ir bus :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Tik matai kiek girdejau su neticiukais lengviau biski,kai planuoji tai ir nesigauna :flowers:

Geriausiai,aj... bus tai bus... ir pamatysi...taip ir bus :flowers:

Kaip pati Indrute sako:zmogus planuoja,o Dievas juokiasi... :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na as kai paklausau, tai net nezinau, kas is tiesu nutinka ir kodel, bet po vestuviu kazkas truputeli pasikeicia..Kai kurie i tuos pasikeitimus normaliai reaguoja, o kai kurie negali su tuo susitaikyti..Taigi, nesvarbu kiek jus laiko kartu pagyvene, bet tas popierelis vis delto inesa siek tiek sumaisties i bendra gyvenima :flowers: Na cia tik mano nuomone, kiekvienas turi teise i ja :flowers:

Man tai juokingai visą tai skambą, kaip iš žmogaus kuris nesusituokes ir ne santuokoje susilaukes vaikų :flowers: Nors aš tai visiškai nesmerkiu, tai normalu, bet nenormalu biškį kas kitą. Kalbėti apie vestuvių ir vaiko po vestuvių gimimo nedžiaugsmu :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nemanau kad visiems taip buna...

negaliu pasakyt kad pas mus kazkas pasikiete :flowers: tikrai ne.

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, as nesakiau, kad tai bus nedziaugsminga susilaukti vaikelio po vestuviu..Manau, tu mane visiskai klaidingai supratai :flowers: O tai, kad isreiskiau savo nuomone del pasikeitimu po vestuviu, nebutinai turi buti is mano pacios patirties, maciau daug tokiu atveju kitu zmoniu gyvenimuose, todel taip ir kalbu :flowers: o tau nebutina taip reaguoti, lyg as tau tiesiogiai taikyciau :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek ir mes esam visi skirtingi,tiek ir skirtingu seimu yra.

Manau cia priklauso tie visuoke pasikeitimai,nuo paciu zmoniu ir pan.,

Jei noresi geru santykiu,gerbsi vienas kita kaip ir pries tai,tai viskas ir liks taip... o gal dar geriau :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va as ta ir turejau omeny, Kicule..Netaikiau gi as to tiesiogiai, tiesiog zinau, ka reiskia, kai vaikuciai ateina ir kaip gyvenimas visiskai pasikeicia del to..Todel ir paminejau, kad nebutina skubeti su vaikuciais, nes turesim visa likusi gyvenima jais dziaugtis..Nebent to zmogus labai labai nori, tada jau kita kalba :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai va as ta ir turejau omeny, Kicule..Netaikiau gi as to tiesiogiai, tiesiog zinau, ka reiskia, kai vaikuciai ateina ir kaip gyvenimas visiskai pasikeicia del to..Todel ir paminejau, kad nebutina skubeti su vaikuciais, nes turesim visa likusi gyvenima jais dziaugtis..Nebent to zmogus labai labai nori, tada jau kita kalba :flowers:

Nu negaliu man tai juokas ima, ką reiškią skubėt???????

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pavyzdziui, as manau, kad paskubejau su savo vaikeliu, o jei tau atrodo normalu ir nori kuo greiciau buti mamyte, tai cia tavo pasirinkimas :rolleyes::mirksiukas: Cia jau toks lietuviu budas, kad visi nori buti jaunais teveliais, as nieko pries tai neturiu, tiesiog tu net neisivaizduoji apie ka as kalbu, nes nesi to patyrus, todel tau ir atrodo, kad as sneku nesamones..Et uztenka apie tai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supranti Nicole, mes dėl daugelio priežasčių anksčiau susituokti negalėjom, nors jau gal 4 metai apie tai kalbėjom ir svajojom. Lygiai taip pat apie vaikutį.

Todėl man nu nerealiai skamba tas per anksti :mirksiukas:

Kiek laiko judu jau esat kartu? Kada susilaukėt vaikučio kiek laiko jau buvot kartu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as niekada nesu pagalvojus kad per anksti dukryte mano gime... taip su vaikiuko gimimu viskas pasikeicia,nes be jo savo gyvenimo neisivazduoji,viskas aplink ji... bet nera nieko nuostabiasnio uz tai... :rolleyes: Kol nera vaiku,tai ir seima kazkokia ne tokia...

O su tais atidejimas,tai ir ... pazystu tiek jaunu seimu,kurie del sveikatos negali turet vaikuciu,ir sako... nu kodel ,kodel mes taip tempem ...kodel taip ilgai nesiryzom ir pan... :mirksiukas:

Supranti Nicole, mes dėl daugelio priežasčių anksčiau susituokti negalėjom, nors jau gal 4 metai apie tai kalbėjom ir svajojom. Lygiai taip pat apie vaikutį.

Todėl man nu nerealiai skamba tas per anksti :rolleyes:

Kiek laiko judu jau esat kartu? Kada susilaukėt vaikučio kiek laiko jau buvot kartu?

nemanau kad laikas yra didelis rodyklis.

Mes gal puses metu neisdraugavom,o maniskis prakalbo apie vaikus,nors visada sakydavo,kol nebaigsiu akademijos,seimoj nekursiu... ir pan.,

bet gyvenime nezinai kaip ,kas ir kada bus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, ką aš ir kalbu, maniškiui jau kaip ir sakiau šiais metais jau 30. Tai kol susilauksim antro vaikelio, bus jau arti 40, o tai jau tikrai ne jauniklis.

Ir vaikam smagiau kad tėvai jauni bus, nors nebūsim mes jau visai jauni tėvai. Kaip pvz mano sesė, susilaukė duktrytės 19 metų, na ir ką, dabar yra fantastika, mamai tik 32 o dukrai jau 13 metų, abi atrodo kaip sesės o ne kaip mama su dukra :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.