Pereiti prie turinio
kicule

Ar pasiilgai sniego?

Rekomenduojami pranešimai

Ar pasiilgai sniego? :this:

Ar truksta sniego? :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sniego taip , bet šalčių :super: nesinori , kažkaip įpratau jau prie žalių pievų tokiu oru :this:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai man tai jau gerai taip kaip yra, nereik sukt galvos dėl slidžių kelių ir t.t. nors jau ant atostogų norėčiau sniego, bent ant pačių kūčių ir kalėdų :this:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is vienos puses-norisi sniego,truksta jo.Kazkaip sventes su sniegu asocijuojasi,butu sviesiau,butu ka vaikui veikti...Is kitos puses-nesinori.Slidu,paskui slapia,pliurze visur,salta...Neapsisprendusi... :this:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pasiilgau :super: .Man sniegas patinka ir neidelis šaltukas neprošalį.Drėgnų orų nemėgstu.Aišku,kai būna atodrėkis ir iš sniego lieka pliurzė,tai nieko gero :this: .Bet pats sniegas su šalteliu- kokios įdomios pramogos :glare::super: .Ir šviesiau ir šventės gražesnės.Visgi žiema- aš už sniegą! :this:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip dabar gerai. Nėra jokių gripų. O tas sniegas tai gerai, kai laikosi kokie -10C. Kai būna aplink nulį ir dar šalpdriba, ledas, tai visai nemiela. Dabar gerai kad saulė išlenda, tai visai netamsu ir nėra to niūrumo, koksai būna tokiu metų laiku. Jei tai susiję su globaliniu klimato atšilimu, tai man visai patinka. Aišku gaila ten visokių tų ledynų Antarktidos. Baisu tų visų ozono skylių. Tik jeigu pas mus taps klimatas kaip Ukrainoj, tai man visai gerai.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as siek pasiilgau :glare: Nors per sventes galetu buti :super: Manau ir nuotaika visai kita butu :this:

Taip dabar gerai. Nėra jokių gripų. O tas sniegas tai gerai, kai laikosi kokie -10C.

O man kaip tik virusines ligos ir nervuoja, kai buna salta, nei as nei vaikas nesrga :super:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiema be sniego ,kaip šokiai be muzikos! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jomajo kada gi pagaliau prisnigs!!! Jau užkniso noriu varyt su slidėm ar šiaip papramogaut... O per tokį orą tai tik depresija užpuola, kur tas gražusis sniegas :mirksiukas:

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jomajo kada gi pagaliau prisnigs!!! Jau užkniso noriu varyt su slidėm ar šiaip papramogaut... O per tokį orą tai tik depresija užpuola, kur tas gražusis sniegas :lol:

As pradedu manyt kad tikrai,balta,grazu sniega mes pamatysim kita ziema :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš sniego jau nebenoriu.. šventės baigėsi, dabar noriu pavasario...kad išlįstų saulytė, imtų ryškiai šviesti..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laaabai , jau 6 metus tikros ziemos nemaciau :rolleyes:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.