Pereiti prie turinio
kicule

Ar pakeitet savo pavarde po vestuviu?

Rekomenduojami pranešimai

o kaip jum pavarde papiene, pazystu tokia seima su sia pavarde, na ka vyras papas o ji papiene ir nieko jiems si pavarde jokiu nepatogumu nesukelia :victory:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš po vestuvių pavarde žadu keisti- imti vyro :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš po vestuvių pavarde žadu keisti- imti vyro :wub1:

Na ir saunu...

Man atrodo jei buciau palikuis savo pavarde, tai man isvis nepasijaustu juokiu pasikeitimu po vestuviu :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kai istekejau irgi pasiemiau vyro pavarde,nesuprantu tokiumoteru kurios pasilieka savo pavarde,aiskukekvieno asmeninis reikalas

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as kai istekejau irgi pasiemiau vyro pavarde,nesuprantu tokiumoteru kurios pasilieka savo pavarde,aiskukekvieno asmeninis reikalas

Na pvz aktorėm, rašytojom tai priimta ir normalu, pasilikti savo mergautine pavarde. O aš kadangi nei aktorė nei rašytoja imsiu vyro pavarde :wub1:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir snekejau apie paprastas moterys ne aktores ir ne daininkes,ir is paprastu buna kad palieka savo pavarde

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebent vyro "nelabai" pavarde, bet tada galietu vyras paimt zmonos, keista kai gyvena seimoje su skirtingom pavardem :wub1:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as ir snekejau apie paprastas moterys ne aktores ir ne daininkes,ir is paprastu buna kad palieka savo pavarde

Na aš ir tik šiaip parašiau :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mus jau tokios tradicijos, moteris gauna vyro pavarde, bet isivaizduojate kiek dokumentacijos reikia pakeisti :wub1: pakeitus pavarde :wub1:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai del to neberta keisti pavardes?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai del to neberta keisti pavardes?

as ne ta norejau pasakyti, tai tik retorinis klausimas pagalvoti :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat pasiemiau vyro pavarde-ispradziu buvo gaila senos pavardes,bet poto apsipratau :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.