Pereiti prie turinio
Snapė

Pulko apranga

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jūsų manymu turėtų atrodyti pulkas?

Aš savo nuomonę ir norus savom vestuvėm papasakosiu vėliau.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Per mano vestuves pamerges buvo apsirengusios skirtingom suknelem (sakiau svarbu kad butu pvz., visos ilgos, o ne taip kad viena su ilga sukne,kita su muni!).

O jei dabar planuociau, tai aisku kad butu kitaip :super:

Noreciau kad visos pamergesbutu tik su vienos spalvos suknelem :victory: Na man taip yra labai grazu :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai irgi labai gražu kaip visos pamergės su vienodom suknelėm, tik kažkokie akcentai skiriasi. Dar mačiau vieną kartą tokį suderintą pulką kad atsižiūrėt tikrai negalėjau. Pamergės visos net plaukus beveik vienodai buvo pasidarę(buvo visos palaidais garbanotais plaukais).

Žinau aš jau tiek, kad mano pamergytės bus su ryškiai salotinėm suknelėm, pabroliai su ryškiai salotiniais(tokia pati spalva) marškiniais, kurie būna su dideliais atlapais, na nėra viršutinių sagų dviejų turbūt :victory: Na tikiuosi supratot.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turetu but :victory::super::super:

Man patinka kai buna neiprasta ir kazkas naujo :sird:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sauniai atrodys jusu palyda,Indrute...

Musu buvo,kaip kas norejo.Man grazu vienodos sukneles pamergiu,tik joms rupestis...Arba gauti vienodas issinuomoti,arba siutis.Ne kiekviena turi pinigeliu.Tad mes apsiribojom-kiekvienas savaip.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš kodėl noriu ir manau kad kikeviena pamergė galės sau leisti vienodas sukneles, dėl to kad ar taip ar taip jos nuomosis jas, o nuomos punktai dabar dirbą pagal klientų norus, taigi, aš jau sutariau su vienu nuomos punktu, kad pasiūs tiek suknių kiek reikės ir būtent ant mano pamergių, bet jų kainą nesikeis, bus vistiek tokia pati, kaip kad nuomjantis bilei kurią kitą. Taigi.... Pamergės dėvės sukneles siūtas ant jų,pritaikytas jom, o kainą vistiek bus kaip eilinės suknelės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia tu rupestinga.Ne tik savim rupiniesi,bet ir pamergiu suknelemis...Saunuole.Kita spjautu -ieskokites pacios

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tiksliai nezinau del sukneliu, bet cia Airijoje jaunoji paprastai perka vienodas basutes visoms pamergems ir sukneles tikrai turi buti vienodos arba labai panasios..Taip paciai ir su pabroliais, jaunasis superka visiems batus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su batais tai idomu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Su batais tai idomu :flowers:

:flowers: na aisku jie bando nupirkti tokius, kad juos galima butu ir po to nesioti..Kad nebutu tik vienai progai :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekviena salis turi savo paprocius, o tie paprociai savo reiksmes. Idomu ka reiskia, kai perkami vienodi Batai?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kiekviena salis turi savo paprocius, o tie paprociai savo reiksmes. Idomu ka reiskia, kai perkami vienodi Batai?

Nemanau, kad tai kazka ypatingo reiskia..Tiesiog, jaunieji aprupina savo svita apranga :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.