Pereiti prie turinio
kicule

Vaikiškas vežimas

Rekomenduojami pranešimai

kur trys viename su lopsiu ju kainos tikrai ne penki simtai.

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na man ir 500 nemazi pinigai. tevai vaikams renkasi ne pagal kaina vezimus, o del patogumo sau bei vaikiukams....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as tai tokiu pinigu y bala nemesciau koke stukike nes jie tiek kainuoja maziausiai..........man uztenka ir universalaus vezimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu as tai tokiu pinigu y bala nemesciau koke stukike nes jie tiek kainuoja maziausiai..........man uztenka ir universalaus vezimo.

supranti..... jeigu tevai gali sau leisti tokius pinigus moketi,tai jie ir moka.... kai manajai reikejo vezimo miegui, tai mes anglijoje turejom universalu ir plius lengva pasivaiksciojimui bei lietuvoj taip pat du....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nesakau kad neleidzia galimybes bet kam to reikia man ydomu.as ir turiu lengva vezima kai reikia kur vazuoti to did negrudiu y bagazine bet gaila stuke leist ant vezimo tgal as taip tik suprantu as uz tokia suma geriau daikta nusippirkciau kuris ilgam tarnaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai nesakau kad neleidzia galimybes bet kam to reikia man ydomu.as ir turiu lengva vezima kai reikia kur vazuoti to did negrudiu y bagazine bet gaila stuke leist ant vezimo tgal as taip tik suprantu as uz tokia suma geriau daikta nusippirkciau kuris ilgam tarnaus

igne, tai cia tas pats gaunasi. tu perki dideli vezima ir lengva, o cia universalus, nusiema visos dalys ir jis lengvas pasidaro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet paskaicuokim tikrai ne stuke iseina daba universala gali nupirkt iuz tris simtus o sportinuka uz pusantro ir tei ne penki iseina o ne stukike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu bet paskaicuokim tikrai ne stuke iseina daba universala gali nupirkt iuz tris simtus o sportinuka uz pusantro ir tei ne penki iseina o ne stukike

kur tu tokias kainas vezimeliu matei?

siaip sportinukas kainuoja turguje apie 300 lt. ir universalas maziausiai 500-600....maziausiai....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo tai kokiuose jus turguose perkat man ydomu kaune bazese vezimus kur parduoda tokiom kainom yra as kai jau pirkau mokejau uz uvniversala tris su puse ir kaune bazej piorkau o sportinuka pirkau jurbarke vaikisku prekiu pardej ir mokejau pusantro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kalbu apie Gariunu turgu Vilniuje.

ir kodel tu uzsiciklinai butent ant tu 1000 lt....????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as paziuriu y skelbiu lt kur yra skelbima vien uz devetus tuos mandrus vezimus praso stuke.o geriunuose pusesere man sake ji vilniui gyvena tai kad kainos kosmines daba vos ne kai pardej nes labai didele tarp turginiu konkurencije ta tikrai zinau nes astuonis metus dirbau toky drba ir po visa lietuva maldavaus po turgus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as paziuriu y skelbiu lt kur yra skelbima vien uz devetus tuos mandrus vezimus praso stuke.o geriunuose pusesere man sake ji vilniui gyvena tai kad kainos kosmines daba vos ne kai pardej nes labai didele tarp turginiu konkurencije ta tikrai zinau nes astuonis metus dirbau toky drba ir po visa lietuva maldavaus po turgus.

na jo Gariunuose kainos dideles..... nieko nesakau, bet juk nevazinesiu po visa lietuva ir neieskosiu pigesniu vezimeliu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.