Pereiti prie turinio
kicule

Vaikiškas vežimas

Rekomenduojami pranešimai

Jetau,gincai del nieko...Kiekvienas renkasi vezima pagal ivairius aspektus:seimos pajamas,auksta,kuriam gyvena,keliavima,galiausiai paprasciausius norus ir viskas.Kiekvienam savo... :this:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as ir taip suprantu todel ir diskutavom apie universala kodel taip o ne kitaip :this:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turejau ir viena ir kita, del to ir sakau is savo patirties :this:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
klausyk man jau atcibodo ko tu kabinejiesi a??????????

as nepersu o klausiu nuomone kodel tokia apie vezimus........

nesinervuok! as visiskai nesikabineju, isreiskiu savo nuomuone kaip man atrodo ir viskas :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nesinervuok! as visiskai nesikabineju, isreiskiu savo nuomuone kaip man atrodo ir viskas <_>

niu gerai baigiam okis.......... :rolleyes:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
niu gerai baigiam okis.......... :rolleyes:

okis <_>

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na musu tai tokia ,,karieta,,didele tvirta dar ieina lopsys -auto kedute maziausiems ,o ir si kedute issiima -auto jau paauf234a2b06a8et.jpgga3d757605f91t.jpgusiam va94d20b3523bbt.jpgikeliui .Siaip didelis vezimukas bet kadangi as pati auksta tai ir norejau didelio vezimuko ,greit susilanksto tesveria 9 kg Spalvytes ryskios tik mano foto isejusi neryski .

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mes nupirkom Jane Sonic vezimuka.

Esu patenkintaaaaa kaip slyva :flowers: Nes vezimukas nerealus :rolleyes:

Visu pirma labai lengvas (5.5kg)

nerealiai smagus, manevringas, ratai mazi- o vezimas vaziuoja labai minkstai :flowers:

jane_sonic_pigment_1.jpg

Apie Jane Sonic

Isvaizda labai panasus i Maclaren skietuka :flowers:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes turėjom viso 3 vežimus.

Pirmas buvo TOTO universalas. Po trečio karto lauke nulūžo rankena, tad teko man jį tempti už pertvaros tarp ratų. Gerai atrodžiau turbūt eidama pasilenkus. Tada supykau labai ant tų vežimų ir nusipirkau naują. Triratį Oregon'ą su kietu lopšiu, vėliau, kai vaikutis paauga atskirai užsideda ir sportinė dalis. Labai patiko vežimukas. Vienas malonumas. O kai mažei buvo pusė metukų- nusipirkom Delti Frog vežimuką. Nu vežimas superinis. Ir kaina jos gera. Dabar, kiek žinau, jis labai pabrango, tad galvoju ar nepasilikt antram vaikučiui, nes tokio gerio nesinori parduot. Žodžiu, aš labai juo patenkinta. :D

Pirmas vežimas.

ccf6a9c3f11e8b298af3539f7144454b.jpg

Antras.

oregon-gts1.jpg

Trečias.

Frog.jpg

Nuotraukytės skolintos. :rolleyes:

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://www.0-3.lt/goods;255;263;cat,;id,151 f7583b3a0ba64b0909.jpg Mergaites ka galetumete pasakyti apie si vezimuka .Pirmadieni zadam vaziuoti i Kauna pirkti si vezima ,gal kuri pacios toki turit ar ka girdejot .Man patinka dideli ratai ir pilna amortizacija kad yra nes musu saligatviai ir keliai keliukai tai sunku ir dardet .Cia jau bus musu penktasis vezimukas :rolleyes: noreciau kad ir paskutinis .Laukiu jusu nuomones mergytes o tai nera su kuo ir pasitarti nes vyras jau juokiasi sako: koks skirtumas vistiek po menesio keisim :D

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai laukiausi žiūrinejau šį vežimą, tada rinkausi tarp X-Lander ir chicco.

Tas X-Lander gražiai atrodo, bet man asmeniškai tai "griozdas"+ tikrai labai, labai sunkus, nebent gyveni nuosavam name ir nereikia kilnuoti to vežimo.

O kodėl linux, tokio didelio užsamaniai? Juk mergyte tavo jau nemaža :rolleyes: jai tuoj kaip ir nebereikės jo, nebent langvutelio sportinuko, kad ant ranku nenešiuot :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad as jau ir sketuka ir sportinukus turejau dabar noriu vel su dideliais ratais (viena jau turejom didziarati)nes musu provincijos keliukai nekokie visos saligatvio plyteles issikilnojusios tik centre tvarkingai ir kilnojuos prie kiekvieno akmenuko)O cia raso pilna amortizacija vaziuoja kaip tankas o mes dazniausioai vyklstam i kaima ar i pajuri ir su savo mazais ratukais niekur neprabuksuojam .Gazdina tik mazokas jo pirkiniu krepsys :rolleyes: ir galvoju ar plati jo sedimoji dalis kad ziema vaikuti isprausciau .Na svoris ka padarysi galvoju panesiosiu nors daugiau vyrui teks .vat ir niekaip neapsisprendziu isvaizda patiktu toks tankinis :) nes as pati auksta tai maziukai man nelabai .Dar apie si mastau lengvesni bety ratukai atrodo permazi ir nera jokio uzklotuko ant kojiciu 48d404c965ce62fd19.jpghttp://www.vaikutis.lt/universalus.php

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.