Pereiti prie turinio
kicule

Pravardė

Rekomenduojami pranešimai

mane del vardo anksciau vadindavo Lauro laupas,arba laura balaura.bet nei viena nelipdavo,dabar vadina dinozaura nu cia vyras daugiau laura dinozaura

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
ir tik del to kad daina patinka pravarde prilipde, na nezinau man cia keistai skamba juk ta daina po kiek laiko nusisbosta tai tada ir pravarde dingsta :mda:

na taip iseina , juk mes pasirinkimo neturejom , o daina tai tikrai patiko ir iki siol dar nera atsibodusi , bet matai pravarde nera visam gyvenimui , tad ji jau senai isnyko :lol:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip bet man kazkaip keista kad del tokio dalyko pravardes ideda. juk zmogui gali daug kas patikti ir tai dar nereiskia kad uz tai jam pravarde reikia sudet :flowers:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nes budavo tokia daina sarap , ir mum ji labai patikdavo tai mama budavo sarap o as sarapiukas :mirksiukas:

bet ir sugalvok tu man dar taip :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar pravardės jokios neturiu, bet anksčiau visi vadindavo "pupke"

Idomi pravarde,o kodel butent taip? Gal zinai?

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mokykloj buvau augalas, o seip tai daugiau pravardziu neturejau... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodel butent augalas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi niekad nesupratau... kazkaip man atrodo mano vardas augustas tai gal panasei skamba... pats net nezinau... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kadangi mano tevai dirbdavo tai savo mazaji broli turedavau paimti is darzelio. o kaip visada jie budavo lauke tai mane pamatydavo sustodavo sisi grupes berniukai patvori ir saukdavo visa gerkle AUSRELEEEE -DESRELEEE .. o kadangi mano brolis ta darzeli - mokykla lanke iki 4 klases tai tesesi labai ilgai. taciau dabar kas nori mane paerzinti tai dar pasako si zodziu jungini :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taj gal zinai del ko tave taip vadino?:rolleyes:

istikruju nezinau kodel mane taip vadino. bet kaip pramine tai atsimenu.

Vis bahurai na pacukai( tokie apie 8 metų pacaniukai) susirinkom ir vyresni uz mus pradejo rinkti pravardes. Na mane vienas pavadino skruzde ta pravarde ir prilipo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Turiu pravarde po siai dienai, bet ja mane vadina tik artimiausi draugai. Kazkada seniai seniai turejau bachura kuri vadino Dzigitu, tai mane pradejo vadinti Dzigitka. Su tuo vaikinu seniai nedraugauju, o is dzigitkos liko tik Dzigis :laugh:

tik prasau nesupikti.. :blushh: bet turiejau suni,taksiuka,jo vardas buvo Spaikas,bet net nzn kaip ir kodel mes ji pradiejom vadinti Dzigitu,kad butu trumpiau,saukdavou Dzigiu,o meiliau Dzigituks..... :hm: :blink:

O siaip mano pravarde ir yra Mellysa nuo 13metu iki pat dabar,bet nzn kodel draugai mane taip pravadino...

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.