Pereiti prie turinio
kicule

„Ne rodis krasivoy”

Rekomenduojami pranešimai

aha ir man patinka labai ta Juliana.... labai garos dusios zmogelis pasirode....

na siandien tai sivis faina serija buvo, kai Kaltiai vaidenosi,kad ji tam Romanui voze tarp koju.....

ir siaip kai katios draugas atvaziavo su masina-geruliu dzipuku :flower::flower::super: :lol:

dievinu sita filma....tik norisi kazkokiu jau veiksmu.... :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip jum katios kerstas andrejui, man patiko kai andrejus per sapnus sauke katios varda ir po to kirai aiskinosi :D

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip jum katios kerstas andrejui, man patiko kai andrejus per sapnus sauke katios varda ir po to kirai aiskinosi :lol:

o ka ji dare? :D

nemaciau :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o ka ji dare? :)

nemaciau :geda:

nusipirko prabangiai masina, dzipa atrodo :hm: o andrejui ir jo tam draugui tai buvo peilis po sirdim, tada dar su savo draugu katia vaidina suzadetinius.

dar rode kaip vika islipo is taksi uz kuri sumakejo tas kur su motociklu vazineja, o tada pamate kad katia atvaziavo su savo dzipu :lol:

sorry kad vardus veikeju uzmirsau, ne tas man dabar galvoj :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man atrodo,kad Andrejus isimyli Katia :) ...Ar ne taip buvo ,kai rode ta meksikieciu ar koki seriala...? :hm:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nusipirko prabangiai masina, dzipa atrodo :hm: o andrejui ir jo tam draugui tai buvo peilis po sirdim, tada dar su savo draugu katia vaidina suzadetinius.

dar rode kaip vika islipo is taksi uz kuri sumakejo tas kur su motociklu vazineja, o tada pamate kad katia atvaziavo su savo dzipu :geda:

sorry kad vardus veikeju uzmirsau, ne tas man dabar galvoj :geda:

aaaaaaa... :lol: :lol: :lol: gerai,gerai.

O man atrodo,kad Andrejus isimyli Katia :P ...Ar ne taip buvo ,kai rode ta meksikieciu ar koki seriala...? :hm:

man atrodo kad jau isimyli :) :lol:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai taip, tai jau matosi tik jis to pats dar nesuvokia, arba nenori to suvokti :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal kas zinote is kur galima atsisiusti si seriala?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PER DC++ PAZIUREK, TEN MACIAU YRA IKI 200 SERIJU NET, IR PAZIUREJAU DAR I PRIEKI :flowers:

Redagavo nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
PER DC++ PAZIUREK, TEN MACIAU YRA IKI 200 SERIJU NET, IR PAZIUREJAU DAR I PRIEKI :flowers:

as neturiu sios siuntimosi programeles, gal zinai is kur atsisiusti?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
PER DC++ PAZIUREK, TEN MACIAU YRA IKI 200 SERIJU NET, IR PAZIUREJAU DAR I PRIEKI :geda:

nera,tuoj galesi atidaryt savo CD nuoma irasius i CD :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokia grazi jau buvo ir vel kaip pradzioje...Tai kada galutinai isgrazes? :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.