Pereiti prie turinio
kicule

Kada pasijautėte savam rate ????

Kada pasijautėte saviškė(saviškis)  

33 nariai prabalsavo

1. 1. Kada pasijautėte saviškė(saviškis)

• 1.Iškarto kai atėjau
      15
    • 2.Po poros mėnesių
      1
    • 3.Nesijaučiu iki i šiol
      8
    • 4. Kita
      9

Rekomenduojami pranešimai

visviena nelabai suprantu ka tu tuo nori pasakyti.... :mirksiukas:

A? irgi ka?kodel :huh: .

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

Visi mes esam skirtingi - ir jei vienam lengva asiliet a bent koka kolektyva tai jo privalumas , kitiems ?mones sunkiau tai .

Ewerra tik i?sake savo nuomon? ir netardykim kas ir del ko - i? dalies ji teisi :mirksiukas: man irgi kyla mineio palikt foruma ir del to jus nekalti - tiesiog per daug aaugau eia ir realo gyvenima apleidau :susigedes ka?kaip reikia atsikratyt nuo foruminio viruso :sird

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Problemu su bendravimu niekad neturejau, bet is dalies Arlene teisi. Paprasciausiai nuobodu cia darosi, ir niekas del to nekaltas

Added:

Aisku, nebent sedeti cia reiktu visa diena, nepraleisti jokiu zinuciu, mat as tik valandele galiu sau leisti cia, nes per daug tai pykciai su vyru, del demesio stokos :doh :laugh:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ewerros postuose yra tiesos, ir man dažnai atrodo, kad kai kurie forumiečiai manęs vengia, kiek bebandyčiau su jais užmegzti ryšį paprasčiausiai ignoruoja, tarsi nepriklausyčiau "jų ratui". Bet forumo mesti dėl to tikrai nežadu, yra ir kitų fainų, bendraujančių forumiečių.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Kuo toliau tuo jauciuosi cia svetimesne  Tik su keliais forumieciais tenka bendrauti, kiti susiskirste i grupes, net nesinori kistis. Ir cia ne vien tik mano nuomone  Buvo net mintis keltis i kitus forumus  Yra daugiau nei keletas uzmustu temu 

Tikrai yra labai skaudu kad taip sakai... :huh:

Yra dauguma forumu (gal biski didesniu) kur taip pat temos "uzmustos" nes kiekvienas bendrauja ten kur jam yra linksma, gerai arba tiesiog idomu.

Bet forumo mesti del to tikrai ne?adu, yra ir kito faino, bendraujaneio forumieeio.

Aciu Eitvyde, labai malonu :mirksiukas:

Added:

Visi mes esam skirtingi - ir jei vienam lengva asiliet a bent koka kolektyva tai jo privalumas , kitiems ?mones sunkiau tai .

Visiskai pritariu tau Arlene :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man keleta karto pasirode, kad mane ignoruoja, bet nekreipiu a tai demesio.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Man keleta karto pasirode, kad mane ignoruoja, bet nekreipiu a tai demesio.

As gal viena ir nespeju visiems demesio parodyt... Jei kas negerai atleiskite...

As visus forumo dalyvius begalo myliu( nors kartais su savo perspejimais, gal ir nervuoju ka..) , ir jauciu kad vos ne su visais esu pazistama... jus man labai visi brangus... del to labai skaudu, jei kas jauciasi negerai :schmoll:

Juk be jusu nebutu ir forumo... musu visu xforumo :grin:

Siandien kazkaip taip sunku ant duses buvo visa diena... bet i foruma eit nenorejau.. uzejau... ir va kiek naujienu.....sedziu, asaros akyse...net neisivaidavau kazkada kad viskas kas susije su forumu bus taip rimta ir taip skaudu :cray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jau kieno kieno, o tavo dėmesio, kicule, manau visiems užtenka. jei kas ir negerai forume, tai ne dėl tavo kaltės :grin: . Daugumoj vietų esi netgi per daug atlaidi :schmoll: O juk ir negali viskas būti idealu, mes gi visi skirtingi, galim kartais ir pasipešti, užsigauti ir t.t.

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Aciu Eitvyde uz gerus ir siltus zodzius... :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net apsiverkiau...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Kadangi ewera ma?ai forume buna, tai kaip ir nera kaip jai skirti demesio, o jeigu dar ji nelabai supranta jumora, pvz., kaip GEISTE, tai nenuostabu, kad jos lieka nuo?alyje.

Na, yra tokio motero, kurios tarsi pilkosios pelytes...

Taeiau tereikia tik asideti ry?kesna ir patrauklesna avatara (kaip realybeje ruba), para?a (kaip makija?a) ir greit "pilka pelyte" gali tapti demesio centre.

Manau, ne skostis reikia, kad niekas nekreipia demesio, o elgtis taip, kad pati butum adomi. Na, nebent norima gauti demesio i?maldos forma, tik nemanau, kad tai labai jau d?iugintu :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kadangi ewera mažai forume būna, tai kaip ir nėra kaip jai skirti dėmesio, o jeigu dar ji nelabai supranta jumorą, pvz., kaip GEISTĖ, tai nenuostabu, kad jos lieka nuošalyje.

Va tas tavo 'jos' mane sudomino. Ar čia ir man taikai? Dėmesio stoka nesiskundžiu, kiek gaunu tiek manau esu nusipelnus ir tiek gana. Rašiau, kad mane ignoruoja, t.y. aš paklausiu, o man neatsako, apsimeta, kad klausimo nematė. tai nervina...gal kokias 5 min...iki kito karto, tada jau biškį ilgiau :schmoll:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.