Pereiti prie turinio
kicule

Kada pasijautėte savam rate ????

Kada pasijautėte saviškė(saviškis)  

33 nariai prabalsavo

1. 1. Kada pasijautėte saviškė(saviškis)

• 1.Iškarto kai atėjau
      15
    • 2.Po poros mėnesių
      1
    • 3.Nesijaučiu iki i šiol
      8
    • 4. Kita
      9

Rekomenduojami pranešimai

man taip pat :geda

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neseniai as cia, bet kaip siltai bendrauja, malonu, kad taip yra, taip ir norisi cia buti :) Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neseniai as cia, bet kaip siltai bendrauja, malonu, kad taip yra, taip ir norisi cia buti :sird: Aciu

AS ir sutinku..tik uzsiregistravus ir paskaicius jusu visu pamastymus, pasidare silta ir sava :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
AS ir sutinku..tik uzsiregistravus ir paskaicius jusu visu pamastymus, pasidare silta ir sava :bigsmile:

Labai malonu Nicole :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pasirinkau kita,nes tik atejusi cia i foruma as visiskai nesijauciau sava-nors mane ir sutiko labai labai siltai.prisipazinsiu kad retkarciais ir dabar jauciuosi svetima :bigsmile:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai malonu Nicole  :)

Tai man labai malonu, kad cia tiek puikiu zmoniu ir ne paslaptis, kieno deka :)

Papildyta:

as pasirinkau kita,nes tik atejusi cia i foruma as visiskai nesijauciau sava-nors mane ir sutiko labai labai siltai.prisipazinsiu kad retkarciais ir dabar jauciuosi svetima  :geda:

Gal taip jautiesi, nes gyveni toli, o manau, kad esi puikus zmogus ir neturetum taip jaustis, cia juk visi susirinke siltai pabendrauti ir pajuokauti :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Papildyta:

Gal taip jautiesi, nes gyveni toli, o manau, kad esi puikus zmogus ir neturetum taip jaustis, cia juk visi susirinke siltai pabendrauti ir pajuokauti  :)

dekui nicole uz gerus zodzius ir palaikyma.taip gal butent del to taip ir jauciuosi,kad esu toli nuo gimtines :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad pasijustum geriau,oksana85 :grin:

a200.gif

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kad pasijustum geriau,oksana85 :unsure:

a200.gif

dekui zmonike,labai aciu uz gelyte ir sypsena. :clap:

beje visas mamytes sveikinu su moters diena. :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kaip merginos jaučiasi prabėgus kažkiek laiko? :rolleyes:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai jaučiuosi taip kaip kad užsukčiau aplankyti savo giminaičių. Visų bėdos ir džiaugsmai rūpi, įdomu kaip kam darbas sekėsi, kas ką nuveikė šiandien ar net gi kas ką valgė.

tik gal aš ne visada pati paklausiu pasidomiu, bet tikrai viskas yra įdomu.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar as jauciuosi tikrai savam rate.....visi man kaip artimi zmones,kaip Indrute pasake-giminaiciai.myliu visus...ir neisivaizduoju savo gyvenimo be xforumo. :lol: :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.