Pereiti prie turinio
Snapė

O kur atostogaujate Lietuvoje?

Rekomenduojami pranešimai

Kaip smagu :super:

kaip as to laukiau, tik kazin kada dabar teks man ji aplankyti :blink:

ogi kadel taip manote :hm: , ar esate ligonis???

Kainos nera mazos, Latvijoje pigiau (na aisku jei skaiciuoti kelia iki Jurmalos ir atgal, tai viskas ir susides), gal but bus modernesnis atrakcionu parkas nei Jurmaloje ir daugiau zmoniu tures galimybe cia apsilankyti.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Apie druskininkų akvaparką galite paskaityti čia. Galbūt viskas daug aiškiau būtų.

Druskininkuose yra du korpusai vandens pramogų. Viename pramogos visai šeimai. Kitame tik suaugusiems, va ten tai rojus :wub1: . Šiame korpuse yra 18 įvairių pasaulio šalių pirčių, šoka pilvo šokius, vyksta visokie suaugusiem skirti pasirodymai. Labai daug jaccuzi kuriose gali pasislėpes pabūti tik dviese :lol: , žodžiu ramu ir gera. Plius yra lauko teritorija, joje yra baseinas jaccuzi ir dvi pirtys: viena garinė kita rusiška.

Bendrame korpuse yra banguojantis baseinas, kuriame vos nenuskendau :geda: nors esu gera plaukikė(daug metų atsportavau plaukimą) :wub1: . Yra upė, kurioje srovė labai didelė išstovėti ant kojų beveik neįmanoma :D

Ai dar suaugusiųjų korpuse yra baras vandenyje, bet pasiėmes alkocholinius arba ne gėrimus juos gali gerti ir gulėdamas jaccuzi.

O svarbiausia turbūt daugeliui(tik ne man :P ) įvairūs nusileidimo takeliai, bet apie tai aš nieko papasakoti negaliu, nes net nebuvau iki ten nuėjus, dėl to kad aš jų nemėgstu :P

Na o jeigu dar kas domina klauskit, mielai atsakysiu :)

Indrute taip graziai aprasei kad tikrai norisi nuvykti :P

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na forumiečiai ar jau numatėt, ar pasvarstėt, pasvajojot kur atostogausit šiemet Lietuvoje?

Ju jau greit vasara :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atostogos greičiausiai tik vėlų rudinį, planuoju į Druskininkus :rolleyes:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man atostogos greičiausiai tik vėlų rudinį, planuoju į Druskininkus :rolleyes:

A kodėl tik rudenį? Ir kodėl vėl druskininkai :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Druskininkai, nes dar niekur gyvenime nesu taip pailsėjus ir atsigavus, nors tiek trumpai buvau :sird:

Rudenį, nes vasarą mane atostogų išleistų tik esant vos ne mirtinam reikalui; be to rudenį pigiau ir oras geresnis, nekenčiu gi karščio, o noris visiško relakso :pana3:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atostogos dabar ir nezinau ar vasara atostogausiu, nors pagal atostogu grafika - liepos men. Maniskiui turbut neduos vasara, tai teks tenkintis savaitgaliais.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėdami šį savaitgalį išvažiuot pailsėt prie ežero, vakar vos neprarado vilties, kadangi kur beskambinom visur užimta :victory:

BET, su gerais norais, perskambinę visur radom porą poilseviečių. Kadangi ieškojom atskirų namelių 5 asmenim, su patogumais ir prie ežerų tikrai buvo sudėtingiau.

Bet penktadienį apie pietus išvykstam į "Mėnulio įlanką". Tikiuosi pailsėsim gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nuostabi vietele :lol:

Tu čia buvus? Ar vien iš interneto tau patiko?

Mūm iš neto žiūrint irgi turėtų būt nieko, sakė bus trys atskiri miegamieji, tuose nameliuose, prie kiekvieno atskirai šašlykinė, staliukai ir t.t. O ir poilsiautojai vienas nuo kitų gan per nemažą atstumą. Na dabar kad tik oras liktų toks gražus būtų fainiausią :blink: Jau pagal orų prognozes net nebesprendžiu, nes VISADA nepasitvirtina :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, nebuvus, bet is nuotrauku labai graziai atrodo :lol: O jus cia su draugais vaziuojate?? Ech, su tais orais, tai tikrai nenuspejama, bet svarbu, kad butu gera kompanija, tada ir orai dzin :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne, nebuvus, bet is nuotrauku labai graziai atrodo :super: O jus cia su draugais vaziuojate?? Ech, su tais orais, tai tikrai nenuspejama, bet svarbu, kad butu gera kompanija, tada ir orai dzin :blink:

Aha važiuojam su labai gerų draugų kompanija :flower:

Vat užtai mes ir ieškojom namelių, nes jeigu lytų tai dzin bus, o jei su palatkėm pradėtų lyt jau ne be kas tada :lol: Nors esam visi mėgėjai tik su palapinėm važiuot prie ežerų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.