Pereiti prie turinio
Snapė

Antivirusin?s programos

Rekomenduojami pranešimai

Nu as dabar turiu israses Norton 2005 tai dar manes neapvile :) Tikrai gera antivirusine...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

maniskis, tai visas antivirusines programas yra isbandes,apie kurias girdejo,tai rezultatas -pratrinti reikalingi failai :swoon2[1]: o siaip ir mums kasperskis patiko tik vat kompas nebeatlaike apkrovos,tai teko keisti i ka kita , :) net pati nezinau kas dabar yra :blush[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaspersky 

mes ir sita naudijam :pack2_thumbup[1]:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Gal kam norisi NOD32 2.5 Beta galima i? eia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

MKS antivirus 2005 paprasta naudotis antivirusine

Vaistai : HNRL-UXH9-UWI9-7HA3-CGSA

2j83-kf1p-cl4g-3nic-xvnk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

McAfee AVERT Stinger 2.5.4 antivirusinis arankis, skirtas paskutiniu laiku labiausiai paplitusio specifinio viruso-trojano ir viruso-kirmelio aptikimui ir pa?alinimui. Dirbti su McAfee AVERT Stinger paprasta ir patogu, interfeisas suprantamas, reikia tik nurodyti skanavimo direktorija ir paspausti Scan Now, visa kita programa atliks pati. Programele nepretenduoja a pagrindino OS antiviruso statusa, bet tureti ja kompiuteryje tiesiog butina ir pastoviai atnaujinti . Ji randasi eia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

BitDefender 8 Professional Plus eia

O eia vaistai :

A57F0-7BC42-FDE76-B7B9B

F8EC2-AE233-FABF5-B4EC2

73BC3-07D44-B5AB4-71469

E3BC1-1E4D3-7EC6B-48A4B

F9896-384DD-4FA55-CB95E

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Nauja versija AVG AntiVirus 7.322.531 nemokamos antivirusines programos randasi eia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as perejau ant NOD 32 2.5 beta, tikrai gera, ir kompo darbo nestabdo

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AVG 7 nesisiuskite is cia, nes pilna reklamos ir pati antivirusine yra su trojana horse virusais, kurie ir sugrauze mano kompa, teko naujai perinstaliuoti windows, net netikejau, kad taip gali buti pacioje antivirusineje isiveise virusai, bet tikrai isitikinau, kad sie virusai butent ten ir buvo,o su trojanais ne juokai sunku isgaudyti

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

:bigsmile: gal ?alia programos prideta dovanele juk visiems ai?ku ,kad u? dyka laukia suris spastuose :bigsmile: , o tai tu siunteis neturedama jokios antivirusines ir atsisiuntus bent ka pirma reikia praskanuot antivirusine paskui instaliuot .

O man patinka gaudyt trojanus , a? moku juos be jokio antivirusinio pagaut - kartais i? dyko buvimo specialiai prisileid?iu viruso a kompa ir stebiu kokia ?ala jie daro, kokiu greieiu plinta ir t.t. :) man patinka , kaip hobis tapo .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip, as padariau klaida, kad be jokios kitos antivirusinines paleidau, o trojanu nemoku gaudyti nors tu ka, windows 98, jie pas mane isiveisia jau antra karta, jei dar kartas kompas keliaus i konteineri, nes senokas ir windows xp negaliu isideti

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.