Pereiti prie turinio
Snapė

Antivirusin?s programos

Rekomenduojami pranešimai

Na pasidalinkit, kokia antivirusin? programa naudojat. Mani?kis parsiunte ka?kokia AVG :mirksiukas: , net ne?inau ar ji tikrai gera, bet lyg veikia.

as irgi ta naudoju,kolkas patinka :clap:

corcogumelo.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

maciau, pasirode Arlene, tai gal pades, as jau nenaudoju avg7, dabar nod 32, vakar sugavo 5 virusiukus ir panaikino, bet gaila kad ji tik 30 dienu, ir kad updeitintusi reikalauja username ir password, gal butu galima suzinoti kur ji gauti ir kaip nucracinti,nes kai iejau i viena puslapi, kur cracai, tai vien virusai, gal galetum, konkreciai parasyti nod 32 , tinkanti cracha, tiesa, pas mane antivirusine, kuri tinka window 98

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasistengsiu paie?kot cracko :grin: i? kur siunteis , jei i? mano nuorodos tai turi but su vaistais .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siunciaus is ww.download.com, ten vaistu nebuvo..., nes tavo nuoroda netiko window 98

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Microsoft AntiSpyware - Active :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu, Arlene, manau, kad tiko, nes updeitina bnet dabar, o pirmais to nedare

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas naudojat McAfee SecurityCenter?

Reikalas yra tame, kad aš angliškai nė bum bum, o kažkur (man paaiškino, kad antivirusinė kalta) yra nustatyta, kad neleidžia atvertinėti lango, t.y. kai spaudžiu ant nuorodos, būna (gan dažnai), kad kompui užplaukia ir neatidaro nuorodos, o apačioj (kur pilka juosta yra) rašo "POP-UP WINDOWS BLOCKED".

Tai va gal ka patarsit :mirksiukas: ?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikalas yra tame, kad aš angliškai nė bum bum, o kažkur (man paaiškino, kad antivirusinė kalta) yra nustatyta, kad neleidžia atvertinėti lango, t.y. kai spaudžiu ant nuorodos, būna (gan dažnai), kad kompui užplaukia ir neatidaro nuorodos, o apačioj (kur pilka juosta yra) rašo "POP-UP WINDOWS BLOCKED".

Tai va gal ka patarsit :hm: ?

:geda:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikalas yra tame, kad a? angli?kai ne bum bum, o ka?kur (man paai?kino, kad antivirusine kalta) yra nustatyta, kad neleid?ia atvertineti lango, t.y. kai spaud?iu ant nuorodos, buna (gan da?nai), kad kompui u?plaukia ir neatidaro nuorodos, o apaeioj (kur pilka juosta yra) ra?o "POP-UP WINDOWS BLOCKED".

Tai va gal ka patarsit :geda ?

ir mano antivirusinei kazkas uzplauke :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes ir u? KASPERSKY :clap: :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.