Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

O as Hari poteriai nerealiai pamegau! Dabar laukiu nesulaukiu naujausios knygos. Reiks vasario 29 d. prie knigyno budeti :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As pas mama pradejau skaityti visu isgirta knyga "Tik su dukra" , nereali ir gaili, ir tikroviska...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As pas mama pradejau skaityti visu isgirta knyga "Tik su dukra" , nereali ir gaili, ir tikroviska...

Skaiciau ir as sia knyga. Kokiu visgi pasaulyje dviveidziu zmoniu egzistuoja.....nelinkeciau niekam patirti tokios kancios.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Skaiciau ir as sia knyga. Kokiu visgi pasaulyje dviveidziu zmoniu egzistuoja.....nelinkeciau niekam patirti tokios kancios.

Nu kazkoks kosmaras, o ne taip ir retai pasitaikanti situacija pasualyje, todel as ju visu nemegstu juodasikniu.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nuo jos ir uzsikabinau knygu skaitymui,tikrai liuksine knyga :didi: po sios knygos seke "Priversta tyleti" (is tos serijos kaip ir "tik su dukra") "baltoji gelele ir paslaptingoji veduokle" (apie kiniu moteru gyvenima irgi siulyciau paskaityt :super: ) "Mirtis Vilniuje" .... "laiskanesys skambina du kartus"..."Nejudek"..........na daugiau nepamenu ;) nes tikrai nemazai pastaruoju metu perskaiciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dievinu skaityti knygas, bet dabar nera galimybes is kur nors gauti lietuvisku knygu.... tad tenka tik filmais apsiriboti :didi:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as nuo jos ir uzsikabinau knygu skaitymui,tikrai liuksine knyga :geda: po sios knygos seke "Priversta tyleti" (is tos serijos kaip ir "tik su dukra") "baltoji gelele ir paslaptingoji veduokle" (apie kiniu moteru gyvenima irgi siulyciau paskaityt :geda: ) "Mirtis Vilniuje" .... "laiskanesys skambina du kartus"..."Nejudek"..........na daugiau nepamenu :geda: nes tikrai nemazai pastaruoju metu perskaiciau

As kazkodel tik su dukra paemiau i rankas visai neplanuotai, jeigu ne mama, lietuvoj jos nebuciau net pirkus, nes to masinio skaitymo knygos dazniausiai bnua s, na bet va isskyrus "Tik su dukra" ir "Da Vincio kodas" bet ir ji pradejau skaityti tik po tos bangos visos. Reik butinai paskaityti ta priversta tyleti, net idomu pasidare, ar irgi apie musulmoniska gyvenima ir moteri priversta ten gyventi????

Siaip as esu megeja lieuviu rasytoju, esu perskaicius visas E. Strozzi, I.Buivydaites, Maluko, Kaledos, Vaitkeviciutes ir daug daug kitu rastytoju knygas, beja visas ir "turiu" kurios pas mama kurios pas sese, kurios pas mane :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Reik butinai paskaityti ta priversta tyleti, net idomu pasidare, ar irgi apie musulmoniska gyvenima ir moteri priversta ten gyventi????

taip, apie vokiete, kuri istekojo uz musulmono ar kokio ten bieso (jau tiksliai nepamenu), irgi verta perskaityti.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"priversta tyleti" siaip labai patiko,bet tik heroje man pasirode"tuparyla" :hm: ji vokiete istekejo uz egiptiecio,tiksliau kaip ir pati pasisiule kad jis ja vestu,nes jam vizos reikejo...nu ir po kiek laiko jie isvaziuoja i Bosnija...ji pamato kitoki gyvenima ir kad jos vyras filmuoja smurto scenas...jis jei leidzia gryst i vokietija bet ji vokietijoj negali isbut nes myli savo vyra ir grysta atgal pas ji :sird: nesvarbu kad jis ja musa ir t.t. o galiausiai jos vyras veda dar viena moteri :super: ...nu vienu zodziu man heroje kvaila pasirode...

siandien nusipirkau 12 knygu :super: dabar turesiu ka vel skaityt :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
siandien nusipirkau 12 knygu :super: dabar turesiu ka vel skaityt :super:

Prasom smulkiau :hm: bent kokie pavadinimai ir rasytojai :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi as tai be knygu negaliu, man ju reikia kaip duonos. daugiausiai megstu lietuviu rasytoju. turiu visas buivydaites, vaitkeviciutes knygas. :flowers:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oi as tai be knygu negaliu, man ju reikia kaip duonos. daugiausiai megstu lietuviu rasytoju. turiu visas buivydaites, vaitkeviciutes knygas. :flowers:

O tai mano draugeska tu tada :flowers: ar skaitei jau nauja Buivydaites knyga? As tai lietuvoj jau taip laikaiusi nuo jos, nes planavau jau kelione, bet ir issilaikiau, tik isskrisdama nusipirkau, o kadangi skrydis mano labai ilgas buvo, tai visa ir perskaiciau lektuve, t.y. per 8 valandas, ir kaip visada nenusivyliau nereali :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.