Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Kokia Buivydaites knyga skaitei?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kokia Buivydaites knyga skaitei?

As jos apsoliuciai visas knygas esu perskaicius. jeigu klausi kokia dabar skaiciau skrisdama tai "Padovanok man savaitgali" :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia paskutine "Padovanok man savaitgali". jeigu ta tai jau turiu, bet dar neskaiciau, nes pas mama dabar, reikia pasimti, bet neprisiruosiu. bet savaitgali tai jau tikrai pasimsiu, nes daug laisvadieniu bus. :flowers:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai jos knygos nerealios. :flowers:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip skaitau,labai patinka Malūko knygos ;)

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
siuo metu skaitau "mano sesers globejas" ;)

As irgi siandien sia knyga pradejau.Itrauke...Sakiau i vonia eisiu skaityti,nes is darzelio grize vaikai neduoda paskaityti... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat skaitau knygas, dabar paskutinė perskaityta Dostojevskio "Idiotas"

Smile, and the world smile with you, cry, and you cry alone

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaiciau "mano sesers globejas" ir apsiverkiau... :rolleyes:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Perskaiciau "mano sesers globejas" ir apsiverkiau... :)

Prašom plačiau, kas per rašytojas/ja, apie ką knygos siužetas ir t.t. :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena žinomiausių Amerikos rašytojų – Jodi Picoult – kritikų ir skaitytojų labiausiai vertinama už sugebėjimą atskleisti žmonių jausmus.

„Mano sesers globėjas“ – istorija apie šeimą, blaškomą prieštaringų poreikių, apie aistringą meilę, triumfuojančią prieš žmogiškąjį silpnumą.

Ką reiškia būti gerais tėvais, gera seserimi, geru žmogumi? Ar teisinga daryti viską, kad išgelbėtum vaiko gyvybę, nors tai pažeidžia kito žmogaus teises? Ar verta stengtis suvokti kas esi, jei šios pastangos atveda prie konflikto su savimi? Klausyti savo širdies balso ar kitų patarimų?

Romane kontroversiško realaus gyvenimo problemas Jodi Picoult gvildena išmintingai, taktiškai ir jautriai.

O savais zodziais trumpai pasakysiu:kad isgelbetu viena dukra nuo vezio,gimdo kita mergyte,kurios genai tapatus ir ji ideali donore serganciai sesei...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O savais zodziais trumpai pasakysiu:kad isgelbetu viena dukra nuo vezio,gimdo kita mergyte,kurios genai tapatus ir ji ideali donore serganciai sesei...

Viskas, noriu perskaityti šią knygą, reiks užsukt į knygyną :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.