Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Esu gavus gimtadienio proga 50lt čeki pegaso knygyno, ir niekaip knygos nei vienos neišsirenku :flowers: Davai padėkit išsirink, pasakykit ką tikrai tikrai privalu įsigyti, bet penketuką knygų padarykit, ką?

tai kad 5 knygų už 50 lt nenusipirksi.

o kokio pobūdžio knygas skaitai? Tai labai individualu juk :victory:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
taip labai megstu skaityt ir padeda greicaiu uzmigti :victory: tada akys susikryziuoja , ir nebereikia vartytis ir galvot vat kaip cia gtreicaiu uzmigti :unsure:

o labjausiai isimintinos knygos , buvo daivos vaitkeviciutes ''monaikai reikia meiles'' ir aisku jos kitos knygos , bet ten daugaiusia panasi mintis , tik kita veina ir kiti veikejai:)

dar labai patiko juodosios nasles , nezinau dabar kas parase , bet namuose turiu knyga , tad jei ka sudomins parasysiu :tatice:

skaičiau tą. Aj man tai nepatiko :flowers:

man labiau patinka rimtos knygos..

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai kad 5 knygų už 50 lt nenusipirksi.

o kokio pobūdžio knygas skaitai? Tai labai individualu juk :)

Na aš juk ir nesakau kad 5 pirksiu :lol:

Man tik dėl įdomumo, kokias kiti skaito, kad sudarytų pačių labiausiai įstrigusių knygų penketuką :rolleyes:

O aš skaitau viską, išskyrus filosofija, fantastiką ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pačių pačiausios knygo tai VAildo "Doriano Grėjaus portretas", HEsse "Stepių vilkas" (ir kitos HEsse), lietuvių... Škėmos "Balta drobulė", PArulskio "Trys sekundės dangaus" , beje PArulskio šita tikrai verta dėmesio, na, pagal mane, ir dar į 5 uką siūlau Camus , svetimas, krytis..

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Davai padėkit išsirink

Indrute, Pegasas prekiauja berods Alma Littera knygom, siūlau nusipirkti šitą Sapnų simboliai Aš pati ją pirksiu kai tik rasiu... :flower:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš netikiu tais simboliais

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tikiu ir ji tiki...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tikiu aš sapnais, ir net gi savo sapnininką turiu pvz. žinau kad kažkas atsitiks po to ar to sapno.

Eitvyde, knyga atrodo tikrai rimta, ne visi eiliniai sapnininkai :) Žinok aš ją rimtai nusipirksiu, jei nori ir tau glaiu nupirkt jeigu gausiu :blush:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne eilinis :blush:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sapnais tikiu, tačiau jie yra labai individualūs ir reiškmės jų labai individualios. Nežinau, ar įmanoma sapnininku jas nusakyti?..

P.S. šiandien sapnavau tikrai keistą sapną :blush: bet tokį įkvepiantį sakyčiau :)

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, Pegasas prekiauja berods Alma Littera knygom, siūlau nusipirkti šitą Sapnų simboliai Aš pati ją pirksiu kai tik rasiu... ;)

Eitvyde, o šis sapnininkas tokia didelė knyga ar ne? Su paveiksliukais visokiais jo?

Aš šiandien pavarčiau knygyne, bet neprisiminiau kaip tiksliai vadinasi ir nepirkau :hm:

Nusipirkau Paulo Coelho "Veronika ryžtasi mirti", nes jo Alchemikas, paliko neišdildoma įspūdi.Tai nusprendžiau visas knygas jo perskaityti, pirma šias mažąsias, paskui didesnes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Humoristė... mano poste yra nuoroda.. gi spalva kita.. paspaudus atverčia knygos anotaciją ir yra parodyta kaip viršelis atrodo...

Paveiksliukų nėra..

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.