Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Kai buvau jauna , labai mėgau romanus. Valgyte juos valgiau. Dabar visiškai neskaitau grožinės literatūros, o valgyte valgau filosofinę, psichologinę literatūrą. Pvz: Markas Aurelijus "Sau pačiam", Lucijus Anėjus Seneka "Apie sielos ramybę", Konfucijus "Apmąstymai ir pašnekesiai", Ėrichas Fromas "Turėti ar būti?", Wayne W.Dyer "Amžių išmintis", J.G.Fichtė "Žmogaus paskirtis", Istvan Jankovich "Išgyvenau savo mirtį" ir kt.

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiuo metu:

Anton Čechov - Dėdė Vania (į spektaklį mat susiruošiau, tai manau, reik susipažint) :mirksiukas:

Torgny Lindgren - Dorė Biblija

Proust - Germantų pusė

neseniai perskaičiau Jonušys (atrodo) - Pokalbiai su Sigitu Parulskiu

kažką dar nebeatsimenu :)

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiuo metu mano skaitomausia knyga visame kame "romėnų teisė" :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano skaitamiausia - "struktūrinė semantika".. paskaitau ir atidedu, paskaitau ir atidedu :mirksiukas:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitau daug. Deja, tam, kas man artima, laiko nelabai lieka. Daugiausiai tai profesinė literatūra ir privalomi kūriniai. kai kurie jau nežinia kelintą kartą.

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar užsikabinus esu ant Marininos :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dbr skaitau:

Proust - Sodoma ir Gomora

Sallman - Raganos - šėtono sužadėtinės

Markes - Patriarcho ruduo

Gurevič, Charitonovič - Istorija srednich vekov.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Vėja tu kaip visada krūvas knygų skaitai. Ir kaip visada ne vieną vienu metu :flowers: man tai kartais sunku taip suderint, nes paskui maišosi siužetai, turi būti kardinaliai kitokios knygos kad kelias tuo pačiu metu skaityti :rolleyes:

Sekanti mano eilėj yra Dan Brown "Lost Symbols" anglų kalba. Nes lietuvių neaišku kada dar bus :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebemoku jau vienos knygos skaityt vienu metu :rolleyes:

Nors tikrai šiuo metu tos trys yra savo malonumui.. Bet vis dar reikia skaityti ir privalomų (mokslui), tai sau mažai lieka laiko.. tai jau kai spėju tai paskaitau :flowers: O pati irgi dar turiu sąrašiuką, ką norėčiau paskaityt.. bet laiko tai nulis tam...

O angliškai tai man sunkiai skaitosi... vis ruošiuosi pradėti tą daryt :flowers:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anksčiau tai skaičiau dažniau, o dabar mažiau laiko lieka, tai kažkaip neišeina normaliai paskaityti kokia gera knyga :rolleyes: reikia prisipažynti,kad labai retai.

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar užsikabinus esu ant Marininos :rolleyes:

Kokia skaitai :flowers:

http://www.marinina.ru/books/page6

Vėja, eina sau kaip tu moki :flowers::flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kartais paskaitou,labai patinka romanai :wub1:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.