Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Mano sieloj ?iandien ?vente. Net ne?inojau kad Dan Brown(tas pats ra?ytojas "Da Vineio kodo" ir "Angelo ir Demono" ) yra nauja i?leista knyga lietuvio kalba "Skaitmenine Tvirtove", tai nusipirkau :clap: :clap: . Plius dar dvi nusipirkau naujas knygas: Algirdo pociaus "Ekskomisaras. Vienarankis ple?ikas. Dideli pinigai " ir Zitos Eepaites "Neap?viestas kelio ruo?as".

I?leidau vel 100 lito ant knygo, bet jom negailiu. Ir dar reik u?sipirkt, kad tureeiau ka skaityti naujuose namuose.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

skaitau ir labai daug... o seip megstamiausio rasytojo neturiu..nors gal man labiau patinka ne lietuviu rasytoju...seip tikrai patiko Stano knyga,nors ji siek tiek vaikiska,bet man patiko:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tai neskaitydavau bet po gimdimo labai pradejo patikti siuo metu skaitau Davincio koda labai gera kvyga :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu knygo vel prisipirkau. Tai i? man?s visi juokiasi kad nieko daugiau ir nesive?iu tik knygas. Dabar u? 300 lito :geda

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaubas :ohoo: ir kokias tu perkies grozines ar kokias kitokias na netnezinau psichologines ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Siaubas  :ohoo:  ir kokias tu perkies grozines ar kokias kitokias na netnezinau psichologines ?

Gro?ine literatura. Detektyvai, detektyviniai romanai ir t.t.

Labai didele simpatija jaueiu lituvio ra?ytojam ir ruso :wub . Bet skaitau ir visus kitus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
"Gera Lovoj" a? ir prie? kokius metus laiko skaieiau. Nebloga, ir pana?i a brid?itos D?auns dienora?ta.

yra dar pana?i knyga prisirpusio avieeio skonis, nepamenu dabar kokios bet ?inau lenko ra?ytojoas. o a? skaitau avarias knygas, detektyvus, man labiausiai patinika Eeizo bet dauguma rusi?kai. tai kol siva?iuoji buna sunku. skaitau gyvenimi?kas. labai patiko "tik su dukra". dabar ruo?iuosi skaityti "pilkoji pelyte" Fern Michaels. kas sakite labai gyre. perskaitysiu para?ysiu kaip. o ?iaip detektyvai man patinka. dabar nepamenu ra?ytojo bet knyga vadinasi "grandidnine reakcija" labai patiko.

na patinka ir nuotykines. vienu ?od?iu nuo nuotaikos priklauso kaskaityti.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar skaitau Aleksandros Marininos knyga "Bendraautoriai". Geras detektyvas :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.?iaip skaitau nedaug, bet neseniai skaieiau knyga ,, Stipriau u? neapykanta,, ir ji i?ties paliko didela aspuda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pati knygujau nebeskaitau...buvo laikas kada istisai jas skaiciau..

nors i knygyna daznai uzsuku, nes turiu drauge kuri dievina knygas...tas praleidziu gal kokia valanda...kol isrenku tinkama

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.