Pereiti prie turinio
kicule

Tavo vyras,tai tavo svajonių princas?

Rekomenduojami pranešimai

gaila kad ne visos seimos tokios yra :x1: :x1: :x1:

O man atrodo kad kaip nuo pat pradziu bendro gyvenimo bendrausi taip ir bus...

Pvz., kaip ir toks susitarymas,jei kas netinka ar netenkina butinai pasisakyt vienas kitam,stengtis pasitiketi vienas kitu,visu pirma gerbti vienas kita :tongu:

As neisivaizduoju pvz., kad man mano vyras pasakytu,"atsok",arba "neturiu kada klausyt taves" ar pan., :) arba kaip nor pavadintu ... :doh:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai tau gerai Kicule kad tu neisivaizduoji,isgirstum kokie pas mus zodziai lenda is burnu infarkta gautum,ai mes kaskaip nemokam gerbt viens kito ar tiesiog nenorim.isvis elgiames ir bedraujam kaskaip netaip kaip tikros seimos mylincios vienas kita,nors anksciau taip nebuvo kodel taip yra dabar nezinau,gal pavargom viens nuo kito,o taip noris tokios seimos kaip rodo per telikus net 70m porele susikabinus vaiksto rankutem sypsos,ir sako viens kitam myliu

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar galvoju,gal daug kas priklauso nuo auklejimo seimoje.Jei vyras nemate,kaip svelnius jausmus vienas kitam rode jo tevai,tai ir jis to vengia.Jam atrodo,kad uztenka buti seimoje ir viskas.O jausmu demonstravimas nebutinas... :mirksiukas:

tai tau gerai Kicule kad tu neisivaizduoji,isgirstum kokie pas mus zodziai lenda is burnu infarkta gautum,ai mes kaskaip nemokam gerbt viens kito ar tiesiog nenorim.isvis elgiames ir bedraujam kaskaip netaip kaip tikros seimos mylincios vienas kita,nors anksciau taip nebuvo kodel taip yra dabar nezinau,gal pavargom viens nuo kito,o taip noris tokios seimos kaip rodo per telikus net 70m porele susikabinus vaiksto rankutem sypsos,ir sako viens kitam myliu

O gal jums,mama,tos vadinamos bendro gyvenimo krizes?Kiek zinau buna po 3 bendro gyvenimo metu,po 7 metu...Kazkur girdejau.O gal tik isikali i galva tokia nesamone ir paskui pradedi taip galvoti... :unsure: Na,bent jau as po 3 metu irgi pradejau visokiu dalyku prisigalvoti,analizavau...o paskui spjoviau i viska,paplaukiau pasroviui ir vel viskas susitvarke...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o vat as nemoku palaukti pasroviu :unsure: man jei kas negerai,as visada turiu isiaiskinti :mirksiukas:

Del bendravimo, ir "graziu" zodeliu tai tikrai nera gerai...nes kai zmogus yra labai supykes gali pavadint kazin kaip... o kartais vienas zodis gali ir galutinai primusti :unsure:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai liudna tai girdeti :super: sunku, ka ir pasakyti, nes nezinau, kaip buvo anksciau ir kas nuo to laiko pasikeite..Tiesiog dauguma vyru nemoka gyventi seimoje, tik nelabai suprantu, kam jie ja tada kuria :super: O del zodziavimosi, tai cia daug kas priklauso ir nuo jo issiauklejimo, jei pacio seimoje tevai sitaip vienas su kitu elgesi, tai nenuostabu, kad ir jis pats tokiais zodeliais pavaro..Mano tevas tai baisu kaip pavaro, as neisivaizduoju, kaip mano mama vis dar kencia, buciau as jos vietoje tai lekciau nuo jo neatsigrezdama, bet kaip ir kiekvienoje seimoje, viskas priklauso nuo abieju pusiu..Jei vienas su kitu taikstosi ir saves negerbia, tai niekas ir nepasikeis i gera..Galu gale pragyvensit visa gyvenima, o paskui senatveje gailesites, kad nieko nedaret :victory: Kartais uztenka tiesiog atverti akis ir pamastyti, ko vis delto norite is savo gyvenimo ir jeigu tai, ka dabar turite netenkina, kodel gi nepabandzius tai pagerinti arba is pagrindu viska pakeisti :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, o mano svajoniu vyras tai mano buvusisys,nors mes jau 8 metai kaip issiskyre bet vistiek ji myliu,o dabartinis mano vyras geras bet ne svajoniu gyvenu ir tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sveiki, o mano svajoniu vyras tai mano buvusisys,nors mes jau 8 metai kaip issiskyre bet vistiek ji myliu,o dabartinis mano vyras geras bet ne svajoniu gyvenu ir tiek

Tai kam reikejo skirtis, jei ji myli? Ir kodel gyveni su vyru, kuris tik geras tau ir tiek? Ar bandei uzduoti sau tokius klausimus? Ar pas tave isskirtine situacija? (Aisku, jei nenori gali nerasyti) :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jisai mane paliko,nors turejo but vestuves,bet jo tevams netikau,aisku jisai yra mamytes sunelis,bet vistiek jisai mane traukia.O gal kad su vyru pas mus lovoi blogai,gal del to man atrodo kad ji vis dar myliu.o mano vyras kaip zmogus tai jisai yra auksinis.pati save nesuprantu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jisai mane paliko,nors turejo but vestuves,bet jo tevams netikau,aisku jisai yra mamytes sunelis,bet vistiek jisai mane traukia.O gal kad su vyru pas mus lovoi blogai,gal del to man atrodo kad ji vis dar myliu.o mano vyras kaip zmogus tai jisai yra auksinis.pati save nesuprantu

Tai kur tavo savigarba??? Jei jis tave paliko, nemanau, kad toki zmogu galima myleti, tau gera buvo su juo lovoje ir todel galvoji, kad myli. Seksas toks dalykas, jis butinas, bet jei tik myletis ir daugiau netureti kitu jausmu (pagarbos, supratimo, draugystes ir t.t.) tai po kiek laiko pasijausi kaip skuduras. Pasistenk nelyginti lovos reikalu su buvusiuoju, ir nepamirsk, kad yra daug visokiu puikiu daikciuku, kurie pades patirti malonu :mirksiukas: :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui uz palaikyma,tikiuosi kad ji pamirsiu,nes ne

begaliu taip toliau gyvent

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
dekui uz palaikyma,tikiuosi kad ji pamirsiu,nes ne

begaliu taip toliau gyvent

stenkis nebegalvoti, "uzdaryk duris" i praeiti ir nevarstyk, dziaukis tuo, ka turi :hm: ir sekmes

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kitokį svajonių vyrą įsivaizdavau, kad turėsiu. Jauna būdama svajojau, kad mano vyras bus atletiškas, turtingas, gražus, kaip kad serialuose rodo :hm: Kvailelė buvau ir tiek.

Tačiau įsimylėjau ir ištekėjau už paprasto, bet supratingo ir geros širdies žmogaus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.