Pereiti prie turinio
kicule

Tavo vyras,tai tavo svajonių princas?

Rekomenduojami pranešimai

mano vyras man yra svajoniu vyras,aisku turi begale trukumu charakterio, bet as ji dievinu flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
jisai mane paliko,nors turejo but vestuves,bet jo tevams netikau,aisku jisai yra mamytes sunelis,bet vistiek jisai mane traukia.O gal kad su vyru pas mus lovoi blogai,gal del to man atrodo kad ji vis dar myliu.o mano vyras kaip zmogus tai jisai yra auksinis.pati save nesuprantu

Bet o savo vyrui ka jauti -_- :super:

Aš kitokį svajonių vyrą įsivaizdavau, kad turėsiu. Jauna būdama svajojau, kad mano vyras bus atletiškas, turtingas, gražus, kaip kad serialuose rodo :doh: Kvailelė buvau ir tiek.

Tačiau įsimylėjau ir ištekėjau už paprasto, bet supratingo ir geros širdies žmogaus. :meet:

na svarbu kad paciau mielas ir mylimas zmogus :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano vyras man yra svajoniu vyras,aisku turi begale trukumu charakterio, bet as ji dievinu flowers:

svarbiausia kad tau jis yra svajoniu princas ir kad ji dievini :doh:

o trukumu tai visi zmones turi :hm:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negalėčiau pasakyt kad svajonių vyras, bet negalėčiau pasakyti kad ne, nes seniau nepamastydavau...o ir nebuvo kada, anksti pasigimdžiau , anksti ištekėjau, bet nesigailiu, gyvenu su geru žmogučiu, kaip ir visi turi trūkumų, bet gerumas tikrai kompensuoja viską :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svarbiausia kad jautiesi laiminga :hm:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
svarbiausia kad jautiesi laiminga :mirksiukas:

Pritariu.Mes irgi ne princesės.Prisisvajoti galime kažinko,bet nors ir ne princas,svarbiausia galutinis rezultatas - laimingas vedybinis gyvenimas <_ .>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš sakydavau, kad svajonių princas atjos su baltu žirgu. Bet kadangi gyvenome 20 amziuje, tai atvažiavo su balta mašina :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:geda: Jis ne princas...Ir as ne princese...Tesiog gyvenam,neblogai sutariam ir tiek... :lol:

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Malonu matyti atsakymus "Taip".

Mielos ponios, o kas jei žmona iš vyro bando "padaryti" savo svajonių princą ?

Kai turi jaustis vyras ?

O jei "svajonių princo" apibrėžimas yra giežtesnis net už "Dievo" ?

Aš beveik negeriu (vidutiniškai 0.5l šviesaus alaus, o paskutiniu metu mišo per mėnesį).

Tiesa - rūkau.

Dirbu kartais net po 16-18 val. per parą.

Šeimos biudžetas 70-80 procentų susideda iš mano uždarbio.

Vedęs jau 17 metų ir mano žmona yra VIENINTELĖ moteris ... na supratot.

Visi mano finansiniai poreikiai apsiriboja maistu ir drabužiais (lyginant išlaidas jiems maždaug 3-5 mažiau nei žmona išleidžia sau).

Niekada nebuvau pakėlęs rankos prieš žmoną (kaip ir prieš bet kurią kitą moterį).

Ir visvien esu pats blogiausias pasaulyje vyras ir tėvas.

Na kaip Jums tai ?

O viskas prasidėjo nuo "namo svajonių princas"...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,panasus i princa...Bet gal esi "zanuda",nes negeri(zinai,kiti kol neisgeria linksmintis nemoka).Gal per daug laiko praleidi darbe ir zmonai truksta demesio,del to burbuliuoja...Na,gal tiesiog esi namiseda,o zmona nori "pasilakstyti".Gal visada viska sprendzia zmona, o tu tik linksi galva manydamas,jog jai patinka buti "virsininke",o ji nori,kad tu nusprestu...Daug gal...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Malonu matyti atsakymus "Taip".

Mielos ponios, o kas jei žmona iš vyro bando "padaryti" savo svajonių princą ?

Kai turi jaustis vyras ?

O jei "svajonių princo" apibrėžimas yra giežtesnis net už "Dievo" ?

Aš beveik negeriu (vidutiniškai 0.5l šviesaus alaus, o paskutiniu metu mišo per mėnesį).

Tiesa - rūkau.

Dirbu kartais net po 16-18 val. per parą.

Šeimos biudžetas 70-80 procentų susideda iš mano uždarbio.

Vedęs jau 17 metų ir mano žmona yra VIENINTELĖ moteris ... na supratot.

Visi mano finansiniai poreikiai apsiriboja maistu ir drabužiais (lyginant išlaidas jiems maždaug 3-5 mažiau nei žmona išleidžia sau).

Niekada nebuvau pakėlęs rankos prieš žmoną (kaip ir prieš bet kurią kitą moterį).

Ir visvien esu pats blogiausias pasaulyje vyras ir tėvas.

Na kaip Jums tai ?

O viskas prasidėjo nuo "namo svajonių princas"...

Tai kokia priezastys kad esi "pats blogiausias"juos poziuriu?-jog kaz ka ji turi pasakiti,pvz. "tu niekada...(ne isnesi siuksliu...ne issiurbi kilimo....ne...ne...)

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kokia priezastys kad esi "pats blogiausias"juos poziuriu?-jog kaz ka ji turi pasakiti,pvz. "tu niekada...(ne isnesi siuksliu...ne issiurbi kilimo....ne...ne...)

Atrodo tos pareigos namuose, kurios man priklauso (pvz. išnešti šiukšles (moterims, t.y. žmonai ir dukterims) tai per daug žeminantis darbas), sutarkyti katino dėžutę ir kas šalia jos, suteikti pagalbą dukroms moksluose, kai šios kreipiasi ir pan.) lyg ir vykdomos. Na gal nevisada idealiai, bet stengiuosi.

Na pavyzdys kad ir toks:

Buvo konfliktas tarp dukros ir žmonos. Paklausiau žmonos ar reikia pagalbos (paramos nuomone, patarimo ar pasitarimo) - atsakė "NE. Tai aš pati su dukra išsiaiškinsiu. Prašom palikti mus vienas ir netrukdyti". Po valandos ateina žmona pas mane ir net pažaliavusi pyksta, kad aš nesidomiu vaikų aklėjimu, nežinau, kas namuose dedasi ir apskritai tokio blogo vyro daugiau pasaulyje nėra.

Niekaip neperkandu moteriškos logikos (o dar baisiau yra tai, kad ir aš pats, ir mano darbas grindžiamas geležine logika)

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.