Pereiti prie turinio
kicule

Ar buvote kada nors įžeista-(-tas) mūsų forume?

Ar buvote kada nors įžeista-(-tas) mūsų forume?  

31 narys prabalsavo

1. 1. Ar buvote kada nors įžeista-(-tas ) mūsų forume?

• Ne,niekada
      18
    • Taip,dėl to labai išgyvenau
      6
    • Taip, bet man vienodai kas ką sako!
      7
    • 0

Rekomenduojami pranešimai

Buvo kazkada...Tik pacioje pradzioje,mat nezinojau,kad toks(-ia) useris...Buvo toks isgastis.Bet paskui pamaciau,kad neverta nei bijoti,nei pergyventi... :P

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, is pradziu supykau, bet po to pagalvojau, kad del to nera reikalo pykti, nerviniu lasteliu juk niekas neatstatys.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negaleciau teigti kad tai izeidimas bet man nemalonu ir negerai jauciuosi kad kai kurie siuo forumo nariai mane ignoruoja ir laiko kazkuo nenormaliu. :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dinariuk,o gal tu per jautriai reaguoji ^_^ ,žiūrėk į viską paprasčiau :mirksiukas::hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas yra per jautriai kai paraso kad tai nuomone ar tai ka parasai yra durna ar visai laiko tave kazkuo kitu nematau kad tai yra per jautriai reagavimas.

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na turėjau omeny,gal tu jautriai reaguoji,jei nepritaria tavo nuomonei ar ją sukritikuoja.Matai aš nežinau dėl ko konkrečiai tau visa tai iškilo,tai nežinau ką ir patarti :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kritika yra gerai kai ji yra vietoj ir laiku bet kai tavo nuomone durna isvadina del to kad kitas asmuo kitaip masto ar supranta tai jau yra kita :mirksiukas:

gal ir netureciau apie tai kalbeti bet man buvo labai skaudu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dinariuk,gal kartais paprasciau paistengti nekreipti demesio :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

stengiuosi pet kai vois ne tiesiogiai durna isvadina tai ne taip jau ir lengva i tai nekreipti demesio :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku su Dinariuku!!!! Teko ir man pacia pirma diena isgyrsti panasiu zodziu,panasioj situacijoj is vieno zmogaus....nu tikrai buvo nemalonu. Tai dabar toks ivaizdis :D (nekoks)liko to zmogaus....bet tiek to,visokiu zmoniu reikia.....

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.