Pereiti prie turinio
kicule

Ar buvote kada nors įžeista-(-tas) mūsų forume?

Ar buvote kada nors įžeista-(-tas) mūsų forume?  

31 narys prabalsavo

1. 1. Ar buvote kada nors įžeista-(-tas ) mūsų forume?

• Ne,niekada
      18
    • Taip,dėl to labai išgyvenau
      6
    • Taip, bet man vienodai kas ką sako!
      7
    • 0

Rekomenduojami pranešimai

:) ogo per tokį trumpą tavo buvimo laikotarpį šiame forume jau kažkas tave įžeidė :D

na ne teigsiu kad tai izeidimas,bet kai kurie forumo nariai mania ignaroja :D iskart taip skaudu darosi.o kartais taip noresi pabendrauti :D nezinau ka ir galvoti.tesiok nepritapiou prie jusu ,o gal amzius,nezinau :(.gal kas mane laiko durna uz mano rasyba,as lietuvoi tik kazkur tai metas gyvenu.pamirsou ta kalba vaikscioju i visokius burialius pamokus :rolleyes: , kad presiminti lietuviu kalba. :D

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ksiusa, kodėl tu manai kad tave ignoruoja?

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pav parasysi forume,maza kas atrasys.arba visai nepastebi.nezinou net kaip paaiskinti ,tai labai joucesi .

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na pav parasysi forume,maza kas atrasys.arba visai nepastebi.nezinou net kaip paaiskinti ,tai labai joucesi .

Viskas vyksta taip kaip tu į tai reaguoju, aš pvz jei neturiu ką pakomentuoti ta tema tai ir nekomentuoju, tiesiog pasilabinu ir tiek :super: nesiparink dėl to :)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Viskas vyksta taip kaip tu į tai reaguoju, aš pvz jei neturiu ką pakomentuoti ta tema tai ir nekomentuoju, tiesiog pasilabinu ir tiek :) nesiparink dėl to :super:

jo tu cia teisi,ir man douk kas taip sake :) na toks jou as zmogus i viska joutrei reagoju.

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ksiusa nereaguok tu taip į viską :) , teisingai Butaforija sako, paprasčiausiai būna kad neturi ką toje temoje parašyti. Pvz aš tau esu uždavus klausimą kavinukės temoj, o tu man į jį, neatsakei :) , bet tikrai nepamaniau kad tu mane ignoruoji. Taip kad nepergyvnek viskas tvarkoj, čia visos fainuolės labai šaunios :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ksiusa nereaguok tu taip į viską :super: , teisingai Butaforija sako, paprasčiausiai būna kad neturi ką toje temoje parašyti. Pvz aš tau esu uždavus klausimą kavinukės temoj, o tu man į jį, neatsakei :P , bet tikrai nepamaniau kad tu mane ignoruoji. Taip kad nepergyvnek viskas tvarkoj, čia visos fainuolės labai šaunios :)

nebuvou atsakius i kavines klausima :geda: atsaprasou uz tai :) jus VISOS FAINUOLES :flowers::flowers::flowers:

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasakysiu, kaip ir kitos- nesinervink. Gal žmogus neturi ką pasakyt, gal tema neaktuali. Mane ko gero labiau nervina atsakymas dėl atsakymo. Na mandagumas, bet kai jaučiasi, kad tas atsakymas tik iš reikalo, tai kam to reikia...

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ksiusa, čia tikrai neignoravimas, prisidedu prie mergyčių komentarų :super: :)

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ksiusa, liudna jei taip jautiesi :)

Butaforija ir kitos mergaites gerai pasakė apie atsakymus, nevisada yra ka gero pasakyti, tai ir neatsakai :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat kaip o as maniou kad jus ignarojat mane :) :) aciu jums uz suprantuma :)

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vat kaip o as maniou kad jus ignarojat mane :) :) aciu jums uz suprantuma :)

na tikrai neignoruojam, čia visos labai fainos ir malonios, aš pati kartais įlendu į forumą pasižiūriu, paskaitinėju ir po kelias dienas nieko neparašau, pati žinai kaip būna, tai nuotaikos nėra, tai toj temoj neturi ką rašyti ar dar kas nors, kartais būna kad žmogui užduodi klausimą o jis tik jį pamato po gerų dviejų savaičių :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.