Pereiti prie turinio
Leid

Žarnyno valymas

Rekomenduojami pranešimai

O paskui ar valgėt kaip rekomenduojama :super:

Ištiesu labai domina, bet bijau kad jei nors kiek pvz., neprisilaikyčiau kad dvigubai svorio nepriaugti ( nes jei daryčiau, tai tikrai ne dėl svorio).

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rekomendacijos po žarnyno valymo minimalios maistui. Svoris tikrai neužaugs dėl to kad valgysi kaip valgius, tai tiesiog medicininė procedūra, padedanti organizmo pasisavinti viską gerą ką mes suvalgom.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O paskui ar valgėt kaip rekomenduojama :D

Ištiesu labai domina, bet bijau kad jei nors kiek pvz., neprisilaikyčiau kad dvigubai svorio nepriaugti ( nes jei daryčiau, tai tikrai ne dėl svorio).

valgiau kaip jie rekomendavo. prieš tai jie padaro maisto netoliaravimo testą kuris kainuoja 1150lt. antrą kartą to testo nebesidaryčiau, man asmeniškai jis nieko nepadėjo, nuo šito testo nenukrito nei vienas kilogramas. tai ką jie rokomenduoja, kainuoja labai daug pinigų. pav. man galima buvo valgyti kalakutieną iš mėsos ir lašišą iš žuvies, taip pat kai kurias daržoves. nei į lašišą, nei į kalakutą žiūrėti nebegaliu. visą laiką alkanumo jausmas, o kiek gi tos lašišos privalgysi, bloga darosi

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
valgiau kaip jie rekomendavo. prieš tai jie padaro maisto netoliaravimo testą kuris kainuoja 1150lt. antrą kartą to testo nebesidaryčiau, man asmeniškai jis nieko nepadėjo, nuo šito testo nenukrito nei vienas kilogramas. tai ką jie rokomenduoja, kainuoja labai daug pinigų. pav. man galima buvo valgyti kalakutieną iš mėsos ir lašišą iš žuvies, taip pat kai kurias daržoves. nei į lašišą, nei į kalakutą žiūrėti nebegaliu. visą laiką alkanumo jausmas, o kiek gi tos lašišos privalgysi, bloga darosi

O man buvo tik triušiena ir žuvis kurios nėra pirkti lietuvos rinkoj :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau indrute dar geriau nei man, bet dabar triušienos turbūt nebenori?

aš labai sąžiningai laikiausi jų rekomendacijų, bet veltui, dabar nebetikiu jau jais

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tau indrute dar geriau nei man, bet dabar triušienos turbūt nebenori?

aš labai sąžiningai laikiausi jų rekomendacijų, bet veltui, dabar nebetikiu jau jais

Žinok pas mane toks durnas įsitikinimas, kad aš triušienos net į burną įsidėt negaliu.

Žodžiu visa ta šaraškino kontora ne man :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai ką tu valgei, ar išvis nesilaikei pagal jų testą dietos?

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nuėjus į jų centrą pradėjau rėkt kad nebeturiu ką valgyt pagal jų nesamonnigą dietą, tai sugalvojo kad man nepakenks ir dar kaikurie mėsos gaminai, tai man atrodo tada pakeitė į žuvį, kuri maximoj kainavo 59lt už puse kg, ir mėsa kažkokią ir tipo daug žirnelių, kurių iki dabar net negaliu kvapo užuosti <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš kažkada skaičiau (nežinau ar tai 100% tiesa) Kad darėsi tą testą 2 draugės ir jų pažistama ir gavosi taip kad visom trim buvo surašyti tie patis produktai.

Jos net ejo aiškintis ir t.t. <_>

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as noreciau issivalyti zarnyna,bet niekada nedaryciausi to testo ka galiu valgyti,nes tai mano manymu tik akiu dumymas.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet niekada nedaryciausi to testo ka galiu valgyti,nes tai mano manymu tik akiu dumymas.....

pilnai su tavim sutinku, aš daugiau jais nebepasitikiu. man dar siūlė kitus testus darytis (vega testą), bet ačiū užteks ir vieno

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne zveryne kartais dareisi valyma zarnyno (:?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.