Pereiti prie turinio
kicule

Pradėt viską iš naujo?

Rekomenduojami pranešimai

jei myles moteri tai myles ir jos vaika :D

tame ir beda, kad nebutinai. As katik savo vyrui toki klausima uzdaviau, tai isgirdau, kad susigyventu, bet nebutinai myletu, zodziu apie meile kalba nesisuka...

Visada buna atvejai, kad moteri myli, bet jos vaiko ne. Ir tai tikra tiesa. Vyru pazystu daug ir daznai diskutuojama panasiom temom isgirstu ivairiu nuomoniu.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Sidabrine vilke ,vat ir as vis pagalvoju kad esu su dviem vaikais,kazi kaip bus ateity,atsiras koks zmogus kada ar ne... Nors pagalvojus ir su keturiais vaikais moterys vyrs susiranda.

Taip kaip drauge kad sako - reik mums palaukt iki kokiu 28 m.tada kitokio amziaus vyrai i mus prades ziuret. :lol:

O aš manau kad vaikai ne kliutis, o tiesiog kaip jau minėjo Vilkė tiesiog "sumažina galimybiu skaičiu" :D Ir vėl gi dėl vyru nuomonės ir t.t.

Iš kitos puses, svarbu ir tai kaip jautiesi pati llaime: Juk vaikas tikrai daug ką mumise pakeičia, reikia ir pačiai išdrysti... nebijot naujos pažinties ...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bumbasi , paprastumas tame,jis jaučia , jog praras tam tikrus patogumus, alkoholio paveiktas vyryškas ego šiaušiasi, ko gero dar draugeliai pakūsina, tada galimas šamtažas ir smurto panaudojimas....Laikykis, reikia išgyventi šį momentą.... :D

Vaikai, ne kliūtis, kad tave pamiltų kitas vyras, nemylės tavo vaikų kaip savo, tada reikia rasti bendrą išeitį, susitarimą...Reikia gyventi, o ne aukotis..... llaime:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Etaruj, pritariu tau 200 proc ;) :rolleyes::geda:

esu mačiusi Laimingą moterį, pas kurią keturi vaikai ir kuri sutiko savo gyvenimo kelyje kitą vyrą ir kuris jos vaikus myli kaip savo

Aš tai Tikiu Likimu ir kad kiekviena iš mūsų turime savo kelią šiame gyvenime ir kurį turime nugyventi būtent taip, koks jis skirtas yra. Ir tu daryk ką nori, kad ir kaip stengsiesi, bet neperlipsi per save niekaip :D

Kas skirta, tą teks iškęsti, kad ir kaip nenorėtum ir kaip skaudu bebūtų..

Taip kad lieka tik Palinkėti Stiprybės visoms :)

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sunku pradeti viska is naujo,bet kaip suprantu kurios cia raso tai jau butinai reikia.....Linkiu tik kuo greiciau tai padaryti ir buti laimingoms,nes tikrai tik pacios to atsisakote lilkindamos laika ir temdamos guma....

Stiprybes..... :flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sidabrine vilke ,vat ir as vis pagalvoju kad esu su dviem vaikais,kazi kaip bus ateity,atsiras koks zmogus kada ar ne... Nors pagalvojus ir su keturiais vaikais moterys vyrs susiranda.

Taip kaip drauge kad sako - reik mums palaukt iki kokiu 28 m.tada kitokio amziaus vyrai i mus prades ziuret. :flowers:

bumbasi, butaforija kaip jums sekasi?

galiu pasakyti iš patirties, gyvendama su pirmu vyru laukiausi antro vaikelio bet taip įvyko, kad persileidau, paskui su juo išsiskyrėm ir t.t. sutikau dabartinį vyrą ir kažkaip pagalvojau nu va dabar būčiau turėjus du vaikus kažin ar būtų žiūrėjęs, nu ir jo paklausiau, jisai atsakė taip būčiau net jeigu būtum turėjus ir tris vaikus

susirasti vyrą vaikai nekliūtis, tik neaišku kaip vaikai jį priims, kaip jie sutars

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bumbasi, Butaforija, kaip jums mergytes sekasi :super: ..jetau, kad mane nervina paskaicius apie jusu vyrus..nekenciu tokiu zmoniu, kurie zemina kitus patys turedami galybe trukumu, bet isivaizduodami esantys dievai kitu atzvilgiu..kad ir kaip sunku butu, reikia begti nuo tokiu kuo toliau..kam svaistyti gyvenima su tuo, kas taves nevertina ir negerbia taves kaip asmenybes, turincios savo svajones ir teise buti laiminga..stiprybes jums :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As neskaiciau visu pranesimu, nes ju daug :flowers: Man asmeniskai teko, ir nieko gero is to vistiek nesigavo. Viskas is naujo, bet kalidos kitos, o reziume vistiek ta pati.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As neskaiciau visu pranesimu, nes ju daug B) Man asmeniskai teko, ir nieko gero is to vistiek nesigavo. Viskas is naujo, bet kalidos kitos, o reziume vistiek ta pati.

,,,,kartais asmeninės patirtys pakiša koją.....vistik jei vienai nesigavo,nesreiškia jog nesigaus kitai.... :flowers:

Mano patirtis kitokia, nesigailiu,..... :aaa::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu mergytes kad teiraujates.... :huh:

Situacija tokia, kad vyras GAL pasikeite, kodel sakau gal, ogi nereaguoju as i ji niekaip, jis tiesiog kitoks bendrauvime, bautyje ir tt. o kas jam ant sirdies as nezinau ir net nenoriu zinoti kolkas, isvis susidaro toks jausmas, kad mes gyvenam vienas salia kito, egzistuojam, bet negyvenam vienas su kitu....nors is kitos puse pagalvojus juk vienoj lovoj miegam :flowers:

O kita puse medalio nebus taip kaip buvo anksciau, as jau nebe ta jis nebe toks, o as noriu, sugrazinti tai, bet per save perlipti negaliu...taigi isvados tokios kad beda slypi manyje, as ir noriu ir negaliu, nes jauciausi labai pazeminti, nusivyliau juo ir ka dabar jis bedarytu man neturi jokios prasmes...

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradėt viską iš naujo?.. Nemanau, kad tai įmanoma.

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jai negerai, butinai reikia pradeti viska is naujo o ne kankintis. gyvenimas tik vienas, ir kaip ji nugyvensi priklauso tik nuo taves. visada reikia ieskoti savo laimes, o ne laukti kol ji pati ateis :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.