Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

na gaila man jo kaip jis nemato kad is jo tyciojasi visi,save kelia jis i pajuokos objekta,na ziauru, man gaila kad tokie talentai kyla. :hm:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Asmeniškai man nepatinka - nei išvaizdos, nei balso. O šiaip pikta, kad jį net per televiziją ligoniu vadina. Tik patys geresniais pasirodyti bando.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Eitvydė parašė:
man tų kurie jį taip aukštai iškėlė nuoširdžiai gaila, nesveiki jie žmonės, jei taip elgiasi...kažkada jis supras kas ir kaip..

Aš irgi manau,kad kalti žmonės darantys iš nevisai sveiko jaunuolio biznį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi nesuprantu koks turi buti gyvulys, kad is nelabai sveiko zmogaus darytusi pinigus... man tai nesuvokiama :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Eitvydė parašė:
man tų kurie jį taip aukštai iškėlė nuoširdžiai gaila, nesveiki jie žmonės, jei taip elgiasi...kažkada jis supras kas ir kaip..

Man tai gaila ne tų kurie juo naudojasi bet paties Minedo.Jis akivaizdus ligonis (psichinis)tik žinoma kažkokia įdomis forma :) ir vos tik jam pasirodžius "Labirintuose"su savo dainair proteliu kažkas ,labai įžvalgus nusprendė juo pasinaudoti ir taip pastorinti savo piniginę.Liūdna,tačiau aš manau kad kaip tik tokia ir yra tiesa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TAS MINEDAS MANE NERVINA LABAI.KAI PIRMA KARTA PAMACIAU JI TELEVIZIJOJE TAI PAMANIAU KAD KLOUNAS DEL PRIKOLO ATVESTAS PADAINUOTI... ZINOMA GAILA MAN TOKIO ZMOGAUS BET KAD JIS PATS LEIDZIA IS SAVES PASITYCIOTI KONKRECIAI. :unsure:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  oksana85 parašė:
TAS MINEDAS MANE NERVINA LABAI.KAI PIRMA KARTA PAMACIAU JI TELEVIZIJOJE TAI PAMANIAU KAD KLOUNAS DEL PRIKOLO ATVESTAS PADAINUOTI... ZINOMA GAILA MAN TOKIO ZMOGAUS BET KAD JIS PATS LEIDZIA IS SAVES PASITYCIOTI KONKRECIAI. :blush:

Aš manau,kad jis vienas iš "tų",kurie nesupranta kad iš jų tyčiojamasi :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau "extra panelej"jo pasisakyma apie Eurovizija.Komisija neleido jam dainuoti,nes turejo savo favoritus ir bijojo,kad Minedas ju nenurungtu... :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Sindi ♥ parašė:
Aš manau,kad jis vienas iš "tų",kurie nesupranta kad iš jų tyčiojamasi :blush:

būtent kad nesupranta :lol: ir manau kažin ar kada supras :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  zmonike parašė:
Skaiciau "extra panelej"jo pasisakyma apie Eurovizija.Komisija neleido jam dainuoti,nes turejo savo favoritus ir bijojo,kad Minedas ju nenurungtu... :super:

kazkokia durnyste ar jis kvailas ar tokiu apsimeta,jei apsimeta tai gerai moka vaidinti :blush:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  zmonike parašė:

Cha cha cha :blush: :lol: :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aplamai man jis kvailiukas.kai pasiskaiciau jo tinklalapyje jo pasisakymus i klausimus,tai vos nenukritau vietoje.jis sako ka nori ir siaubingiausia tai kad niekas netaiso jo kalbas-sako visk akas sauna i galva. :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.