Pereiti prie turinio
kicule

Kaip išmokti gyventi be pykčio?

Rekomenduojami pranešimai

O tai ka jau tipo pritaikius šį posakį moterims jis negaliotų? Su moterimis ne tas pats tipo?

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau nepamenu kada buvau supykus, jei atsitinka tokia situacija, kad turėčiau kaip ir supykti, tai pradžioj abstulbstu, kad kažkas galėjo TAIP pasielgti, o paskui arba ima juokas arba tiesiog tas žmogu akimirksniu tampa man nieku.. o ant nieko pykt nemoku :flowers:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jau nepamenu kada buvau supykus, jei atsitinka tokia situacija, kad turėčiau kaip ir supykti, tai pradžioj abstulbstu, kad kažkas galėjo TAIP pasielgti, o paskui arba ima juokas arba tiesiog tas žmogu akimirksniu tampa man nieku.. o ant nieko pykt nemoku :coffee:

Kaip smagu Eitvyde :flower:

Gal tiesiog ismokai ramiai i viska reaguoti...

As vat vis dar esu pykciurna,nors labai stengios keistis,tvarditis ir pan., nors palyginus kokia buvau dar siek tiek seniau,tai skaitau kad esu pasikeitus :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra tame ir minusas, jei staiga suveikia būtent taip, kad tas žmogus tampa nieku, tai čia gi kartais nieko gero.. gal tai dėl ko jis tapo nieku nėra iš tikro jau taip reikšminga, kad nebenorėt su juo susitaikyt, bendraut ir pan. Gal visgi geriau būtų papykt, pavirt viduj, o paskui susitaikyt vėl lyg niekur nieko (ar beveik nieko)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

VIsgi patys geriausi draugai tampa ne tie kurie is pradziu sutaria puikiai, atseit sutapo auros, o paskui metams begant iskasa karo kirvi, tokios draugystes buna nepilnavertes.

BEt tie kurie is pat pradziu pykstasi tarsi du velniai ir veliau uzkasa karo kirvi tampa sielos draugais, ir sios draugystes tesiasi tamzinai.

Toki fenomena aptarem su psichologijos destytoja ir eidama per gyvenima isitikinau kad tai yra sventa tiesa.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Yra tame ir minusas, jei staiga suveikia būtent taip, kad tas žmogus tampa nieku, tai čia gi kartais nieko gero.. gal tai dėl ko jis tapo nieku nėra iš tikro jau taip reikšminga, kad nebenorėt su juo susitaikyt, bendraut ir pan.Gal visgi geriau būtų papykt, pavirt viduj, o paskui susitaikyt vėl lyg niekur nieko (ar beveik nieko)

nesakyciau kad sita iseitis yra geresne, nes zmogus uzgniauzdamas pykti daro zala tik sau, degdamas is vidaus. Ilgainiuo psichologinei zmogaus sveikatai tai pridaro didele zala. Nes susikaupes pyktis zaloja zmogu ir gali nutikti daug blogu dalyku. Isivaduoti is pykcio yra labai sunku, jis traukia atgal, ir toks zmogus po daug metu pradeda taskytis tulzim, net nesuvokdamas kad taip daro.

Uzgniauztas vidinis pyktis alina, naikina viska kas gera ir grazu, paversdamas tavo vidini pasauli dykviete. Zmogus patenka i spastus, savo paties spastus.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pykčio negalima gniaužti.

taip galima mirtinai nukamuoti save, pasidarai irzlus ir išsilieji ant nekaltų žmonių.

Galima žmogui (kuris suerzino) ramiai atsakyti, bet taip, kad jis suvoktų, jog kažkas ne taip.

vistiek reikia tai daryti.

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš kartais negaliu pasakyti ramiai, man neišeina nors ir kaip besistengčiau

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai išsirėk.

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:P Yra toks posakis, nori pamatyt koks išties yra vyras? Prigirdyk ji ! :flowers:

bet yra negeriančių, neprisigeriančių :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet yra negeriančių, neprisigeriančių :flowers:

Taip vat ir pamatysiu geriantis ar ne :P

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip vat ir pamatysiu geriantis ar ne :flowers:

bet prigirdyt dar finansų reik, nebent tegu pats prisiperka, pats ir nusigeria :flowers:

0 jei rimtai, tai negaliu patologiškai pakęsti geriančių, išgeriančių, girtų. Geriau nematyti tokio, kol neprablaivės. Nes jei pamatysiu kokį girtą, tai ir meilė pasibaigs..

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.