Pereiti prie turinio
kicule

Vaikystei jums patikdavo žaisti ...

Rekomenduojami pranešimai

pabandysiu prisiminti, tai buvo tokie zaidimai kaip parduotuve, grozio salonai su lelemis aisku cia jau paminetas sokinejimas per gumyte taip pat sokinejimas su sokdyne lanko sukymas, ivairus zaidimai. :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man labiausiai patikdavo kvadratas ir kiti daugiau sportiniai zaidimai, nes vaikystej daugiausiai su berniukais zaisdavau ir po medzius karstydavausi :geda: :lol: :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as vaikysteje megau saisti: gydytoja-kai brolis sirgo,tai jis man atvesdavo is ligoniniu ivairiausiu reikiamu dalykeliu :geda: , parduotuves, kepyklas, namukus, gumyte, ir r dar pilna kitu zaidimu. labai megau gaudyti zuvytes -tokias su spygliais ir mazytes.... :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man labiausiai patikdavo kvadratas ir kiti daugiau sportiniai zaidimai, nes vaikystej daugiausiai su berniukais zaisdavau ir po medzius karstydavausi :geda: :lol: :lol: :lol:

as kaip tik tokiu zaidimu nemegau :doh:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai, as neturejau kitos iseities, nes mergaiciu mano gatvej vos pora buvo, ir tai viena buvo 3 metais vyresne, o kita 3 metais jaunesne..Taigi teko su bernais lakstyti, is lanku saudyti, su dviraciais per visokius kalnus trankytis ir t.t. :lol: :lol: :lol: :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienas is megstamiausiu zaidimu - kvadratas, kiekviena vakara zaisdavome iki sutemdavo :doh:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man mokykloj kvadratas buvo tiesiog katarga :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o man mokykloj kvadratas buvo tiesiog katarga :geda:

jo? :lol: o mums budavo geriausi fizinio pamoka kai lesidavo zaisti kvadrata :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kaip tik fizinio mokykloj nemegau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jo? :mda: o mums budavo geriausi fizinio pamoka kai lesidavo zaisti kvadrata :D

Man irgi taip paciai budavo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as kaip tik fizinio mokykloj nemegau :mda:

Labas, bendraminte, negaliu pakest kvadrato, mane mokykloje pirmą išmušdavo. Ir dar įsigudrinau įsirašyt į tinklinio treniruotes :D

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labas, bendraminte, negaliu pakest kvadrato, mane mokykloje pirmą išmušdavo. Ir dar įsigudrinau įsirašyt į tinklinio treniruotes :D

del to, kad pirma ismusdavo ar ddel to, kad tau jis nepatiko :mda: ?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.