Pereiti prie turinio
TeaMan

Kokius Kvepalus (Tualetinį vandenį) naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

O man dabar norėjosi kažko tokio vasariško.. labai jau niūru aplinkui :flowers:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
man patinka gaivųs kvapai,aš šiuo metu Celine Dion kvėpinuosi

As taip pat Celine DION :flowers: Labai man jie patinka :tongu:

Pas tave Celin Dion ar Celin Dion Notes?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskutiniu metu pamegau dzinters kristina kvapa... pigus tiek kvepalai, bet pakankamai ilgai laiko, o ir kvapas man labai patinka :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man patinka dauguma Hugo Boss ir Nina Ricci kvapų - tiek vyriški, tiek moteriški, taip pat Lacoste ir Feraud :wub1: . Pati šiuo metu kvėpinuosi dvejais - Hugo Boss Femme ir Nina Ricci Premier Jour. Geri kvepalai pas mus parduotuvėse išties brangūs, tai stengiuosi sau pirkti iš Parfum express arba testerius iš platintojų, o jei reikia dovanai - užsakinėju iš tų vadinamų braškių, tikrai gerokai pigiau išeina :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as dabar turiu CRYSTAL AURA (is AVON) ir CAT DELUXE(Naomi )

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiuo metu mano mėgstamiausi ESCADA "Pasific paradise" :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as siuo metu naudoju GEORGIO ARMANI -ARMANI CODE ir turiu dar BECKHAM( nezinau kaip tiksliai rasosi ) :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O čia mano sumažėjus kvepalų kolekcija, ir vis nėra kuom kvepintis, kaip ir nėra kuom rengtis :flowers:

DSC01712.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oho.... nera kuom kvepintis?

as vakar norejau chanel nupirkti kvepalus nr5. bet nezinau..... o pas tave kokie chanel kvepalu pavadinimai ar numeriai? :doh:

pas mane siaip ir didele kvepalu kolekcija,bet parasiau naujai isigytus :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kazkaipo kiekveina dinea vis kitokiu , euphorija , cool water , gucci , versace, ultraviolet ( bet labjausiai , tai versacio , ultra violet , patinka ir ghost) :rolleyes:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir turejau ULTRAVIOLET bet man siaubingai nepatiko-kol buvau nescia galejau uostyti ir uostyti,bet poto mane pradejo nuo ju pykinti :rolleyes: tad ismeciau :sauna:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana, labai aiškiai matosi kad tai Chanel Chance :rolleyes:

Tik vieni gelsi pirmieji, o antruosius žaliuosius išleido Chanel po kokių 4 metų tikriausiai :ooops: ir dadėjo keliatą žodelių EAU FRAICHE. Bet pagrindinės natos liko paprastojo CHANSE, bet kvapas tuo pačiu irgi pasikeitė.

Kadangi jau 6 metai mano patys mylimiausi yra tik CHANEL CHANCE tai ir šiuos pernai tik atsirado amerikoj iškart mama nupirko, tai lietuvoje jie pasirodė tik po keliatos mėnesių :sauna:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.