Pereiti prie turinio
TeaMan

Kokius Kvepalus (Tualetinį vandenį) naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

Oksana, labai aiškiai matosi kad tai Chanel Chance :rolleyes:

Tik vieni gelsi pirmieji, o antruosius žaliuosius išleido Chanel po kokių 4 metų tikriausiai :) ir dadėjo keliatą žodelių EAU FRAICHE. Bet pagrindinės natos liko paprastojo CHANSE, bet kvapas tuo pačiu irgi pasikeitė.

Kadangi jau 6 metai mano patys mylimiausi yra tik CHANEL CHANCE tai ir šiuos pernai tik atsirado amerikoj iškart mama nupirko, tai lietuvoje jie pasirodė tik po keliatos mėnesių :sauna:

aciu Indrute- buvau nepastebejusi..... :ooops::serga: :(

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
as ir turejau ULTRAVIOLET bet man siaubingai nepatiko-kol buvau nescia galejau uostyti ir uostyti,bet poto mane pradejo nuo ju pykinti :super: tad ismeciau :super:

o kokie pas atve ? nes jie yra dvbieju rusiu man rodos :super:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau The Body Shop Chimara: mandarinai, ananasai kažkokios gėlės ir baltasis muskusas. :tatice: KAIFUOJU. Ir kaina - ne šimtai.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ir laiko kaip už nebrangiai pirkti. Man TBS visi kvepalai žiauriai skaniai kvepe, man ypač muskusas, bet kas iš to, pasikvėpinai namie, įsėdai į mašina nuvažiavai iki taško b ir nebekvepi :tatice:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne itin malonu, kai mėgiamas kvapas trumpalaikis. Betgi neretai po kurio laiko prie savo mėgiamo pripranti, o aplinkiniai visvien jaučia.

Aš jau esu sugalvojusi specialų ženklą, kuris galėtų atsirasti mikroautobusuose: perbrauktas kvepalų flakonas, o po apačia laikas 7:00-18:00. Žiaurumėlis, kai įlipa kokia moterytė tiesiog išsimaudžiusi kvepaluose. Nuo tokios aromaterapijos vėl alpti mikriukuose galėsiu - uoslė labai jautri pasidarė paskutiniu metu.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vikuliaa ka as zinau kokie ten ultraviolet kvepalai- na tokia tamsiai violetinis buteliukas.... net nezinau..... parasyta buvo tiesiog ultraviolet....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Angel, Diavolo, ir tokie vaikiški bons bons serija patinka, jie žiauriai saldūs: milk shake, sweet vanilla, cgerry mmm :wacko: Šitie visi išvardinti mėgstamiausi mano, kuriuos dbr naudoju.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar turiu versace bright crystal, lancome hypnose, gucci II ir dkny be delicious žalią obuoliuką. Aabu paskutiniai man skaniausi :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano kolekcija papildė mano dabartinė beprotiška meilė Chanel Coco Mademoiselle :rolleyes: :rolleyes: :victory:

chanel%20coco.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano patys mėgstamiausi ESCADOS "rock in rio", gaila jau baiginėju, o pas mus jų pirkt nėra, ir gavau dovanų iš užsienio ESCADOS "sunset heat" irgi labai skanūs, dar turiu "magnetism" irgi liuks, DAVIDOFF "cool water", ir kažkaip užkabino vyriški CAROLINA HERRERA "212 men" ir tuos preitą savaitę prigriebiau .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano kolekcija papildė dar ir šie:

Kenzo-L-eau-Par-73222.jpg

Išprotėjau visai su kvepalais :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.