Pereiti prie turinio
TeaMan

Kokius Kvepalus (Tualetinį vandenį) naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

stai mano kvepaliukai su paveiskliukais :sird:

a2ccc89467ba.jpgdbe45a28a190.jpg

936691f71399.jpg8a63d608f881.jpg

b4fdd6433704.jpg3ab4d216877d.jpg

81cb2265a057.jpgbbdadeeee5ef.jpg

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano kvepalai paprastuciai,nes gucci chanel ar pan. ne mano kisenytei :o Siuo metu naudoju is Avon "celebre" ir " pur blanca ". O siaip as labiau megstu saldzius kvapus.Kazkada turejau ,kaip ir cukriniai avineliai, is bons bons serijos "sweet vanilla",labai patiko :hm:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha aš ir juos dievinu :hm: man tai keista, jie tokie saldūs be galo, be to - labai pigūs, nedusinantys, ir visi mane pagal juos atpažįsta :o

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aha aš ir juos dievinu :flowers: man tai keista, jie tokie saldūs be galo, be to - labai pigūs, nedusinantys, ir visi mane pagal juos atpažįsta :hm:

o cia lietuvoje tie BON BON kvepaliukai ?

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, Lietuvoje :flowers:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, aš tai Eurokos visada perku, jie būna prie VAIKIŠKŲ skyriaus :rolleyes: bet kvapai, jei patinka saldūs, tai mmmmm :susigedes:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastaruoju metu sulaukiu labai daug pagyrų ir klausimų kuom kvepiu, besikvepindama Chanel Coco Mademoisele, nors šie kvepalai aštrūs, sunkūs, moteriški kvepalai, bet vyrų ir moterų uosles smarkiai traukia :flowers: Man jie ilgai nepatiko, paskui pradėjau užuost, paskui isigijau, o dabar dievinu :sird:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha Indrute,sitie kvepaliukai tikrai geri!!! Turiejau. Dabar turiu Chanel Chence,dieviniu jos :D bet vasarai jie nelabai tiktu manau,jei dar ir karsciai...o va ziema...tai cia kazkas neapsakoma... :geda: o dar turiu i irgi labai patinka tai Chloe jie yra lengvesni-vasariski tokie :hm:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai ir aš noriu Chanel Chence :D

Kaip manote ar verta bandyt užsakyti iš e-bay? Ar didele tikimybė kad bus "neoriginalas"?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai ir aš noriu Chanel Chence :geda:

Kaip manote ar verta bandyt užsakyti iš e-bay? Ar didele tikimybė kad bus "neoriginalas"?

Beveik būk tikra kad gausi neoriginalus :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O apie kuriuos Chanse'sus kalbat mergaitės? Aš tai turiu abudu :D

O su pirmaisiais jau nuo 2001 metų kvepinuosi, ir man jie niekad neatsibosta :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o argi ju yra keliu rusiu??? :D nezinojau! na as kalbu apie tokia apvali,plokscia bonkute,kvepalu spalva tokia kaip arbata silpnai uzplykita! :geda: o koki paliginima radau... :hm: o kokiu dar yra? as tai jau kokius 6 metus naudoju.

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.