Pereiti prie turinio
TeaMan

Kokius Kvepalus (Tualetinį vandenį) naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

Kicule,o kam uzsisakinet? nebent is ten pigiau :D bet gi,va matai nzn ar bus originalus?! Juk pas mus ju yra pirkti!

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra šitei:

Chanel%20-%20Chance%20W.jpg

Ir šitei tik prie šitų dar prisirašo eau fraiche :D :

chanel-chance.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai kažko labai dbr noriu Max Mara, bet jei noras nepraeis, Angel išvydus :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras!!! :hm: Indrute,tu zaliu dar nesu maciusi net!!! :D o kaip jie??? Gal jie kom panasus? Ar bandei? Tai gal jie neseniai atsirado?

P.S.oho,matai kiek klausimu kilo?! :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Geras!!! :hm: Indrute,tu zaliu dar nesu maciusi net!!! :geda: o kaip jie??? Gal jie kom panasus? Ar bandei? Tai gal jie neseniai atsirado?

P.S.oho,matai kiek klausimu kilo?! :hm:

Aš juos jau daugiau kaip metai turiu, kažkur pernai birželį mama atvežė :doh: tad tikrai ne naujiena.

O panašūs kažkiek, bet man kaip ir visi chanel vis dėl to turi kažkokią vienodą natą, tai taip pat ir šitie :D

Gyventum kaune galėtume susitikti, pasikvepinti :lol: o šiaip nueik į bet kurią kristiana, kiekvienoje tikrai rasi ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras! Matai as jau kokius 3 metus is eiles pati nepirkau,vis dovanu is ko nors paprasau,tai del to ir nzn,kad yra atsirade ir tokiu dar... Na Diekui,tau Indrute uz naudinga informacija :super: Butinai nueisiu i Kristiana,cia net kalbos negali buti,butinai reik pauostyti... :lol:

Bet visgi man rodos,gal jie turetu buti biski lengvesni uz tos paprastus Chance?! Ar gal jie dar stipriesni...? o gal saldesni..? :hm: ai nu vienu zodziu nesuksiu tau galvos :lol: ,butinai nueisiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai man Chanses'as visiškai lengvi vasariški kvepalai. Tai ir tie eau fraiche lygiai taip pat. Bet tau matau jie stiprūs ir ne vasariški atrodo, tai gal eau fraiche bus ir lengvesni :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip,man jie tikrai nera vasariski ir lengvi :super: nzn,tiesiog ziema,kai buna salta,grinam ore jie tiesiog nerealiai tinka...nei vasara! na cia man taip atrodo! Ir dar,man tie kvepalai,kazkaip ne kiekvienai dienai tinka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
....apsistojus nuo seno ties Poison, perku karts nuo karto Bon Bons serijos Malizia,,,,Avono Celebre patinka... :)

Bet tai du visiškai kardinaliai skirtingi kvepalai, kažkaip net keistą, kad galimą mėgti tiek skirtingus kvapus :)

Mano patys mėgiamiausi kvepalai stiliau Wood :D man rodos, kiek prisimenu(reiktų išsitraukti knygą, kad nerpimeluočiau, bet tyngiu ieškoti jos :geda: ) beja ir pasion tam pačiam, man rodos :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu kelis, nes kai nauji atsiranda (kazkas padovanoja), tai senieji jau ir stovi.... Dabar megztamiausi - Versace, Jadore, Mexx - tokie dieniniai, dalaykiniai, Naomi, Gucci - reik kazkaip uzbaigt... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As dabar naudoju Versace Cristal jau beveik metai kaip turiu niekaip neisnaudoju, bet jie man vis dar neatsibodo :super:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.